Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt minden lány privátot kap?
Figyelt kérdés
Tényleg olyan lett ez az oldal, hogy a kiéhezett, élettelen, máshol ismerkedni nem tudó férfiak árgus szemekkel figyelik az összes emberi kapcsolatokkal foglalkozó kategóriát és amint látnak egy akár csak kicsit is ismerkedésre hajlamosnak tűnő lányt, már bombázzák is az ajánlatukkal? Ez nem számít Zaklatásnak?2020. okt. 13. 22:19
2/25 anonim válasza:
Szoktam kapni, és nagyon sok esetben tök jófej férfiaktól. Hátast fogsz dobni, de beszélgetni is lehet velük normálisan és nem ugrik le a bugyim egy üzenettől. :D
Egyébként meg nem muszáj az üzenetek fülre kattintani, ha valakit ennyire traumatizál a dolog.
3/25 anonim válasza:
Igen, rengeteget kapok/kapunk. Evvan.
4/25 anonim válasza:
Igen, írnak.
Nem, ez nem zaklatás.
6/25 anonim válasza:
Igen, elég sokat kapok. Akadnak normálisak, akikkel tök jól el lehet beszélgetni, meg egy csomó, aki felkínálkozik. Utóbbit többnyire csak ignorálom
És mielőtt még írnátok, nem, nem olyan válaszokra kapják fel a fejüket (az én esetemben), ami azt sugallja "szingli vagyok és kiéhezett, írj rám"
7/25 anonim válasza:
Zaklatásnak akkor számít, ha valaki folyamatosan írogat neked különböző nevekről, de erre is van megoldás. Törlőd a felhasználód és regisztrálsz újat vagy nem lépsz be többet.
8/25 anonim válasza:
Biztos van olyan hangvetelu uzenet amit nem szivesen kapsz, de ettol meg nem mindne zaklatas. Te is itt vagy gondolom megse tartod magad retardaltnak vagy elettelennek, ferfibol is van ilyen az oldalon. En pl 7 eve gyakorizok es kb 2-3x irtam ra itt emberre es egyik esetben se dolt ossze a vilag.
9/25 anonim válasza:
Még az is, aki nem lány, csak a hozzászólása alapján valamiért annak hiszik :D
10/25 anonim válasza:
A férfiak védelmében jegyezném meg, hogy a privát üzenetek 70-80%-a normális hangvételű. A maradék jobban, vagy rosszabbul megfogalmazott szexajánlat, de előfordul olyan is, aminél csak találgathatok, mit is próbált mondani a magyar nyelven alulképzett úriember. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!