Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A prostik se szeretik ha kövér férfi megy hozzájuk?

Figyelt kérdés

Szóval az a életképtelen típus akinek sehogy nem jön össze nő. És rászánja magát az örömlány felkérésére, annak se 100% a siker, mert a prostik is válogatnak.

Most még csak csak.. de 10 év múlva eljuthat az emberiség addig hogy egy bizonyos réteg , sehogy nem jut majd szexhez. Még pénzért sem? Egy ribihez bejelntkezik napi 10 vendég , 7 et fogad , mert a maradék három nem tetszik neki. És inkább elég neki az a 7x 20 ezer Ft naponta csak ne kelljen egy életképtelenel is dugni?

2020. okt. 11. 07:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
33%

A nagyobb testmagasságú, két méter körüli nehézsúlyú bokszolók vannak 110-120 kiló körül úgy, hogy szinte egy gramm felesleg nincs rajtuk, és az izomtömegük sem olyan óriási.

Ha nincs rajtuk egy gramm felesleg akkor az izomtömegük óriási. Amúgy a kérdező nem profi sportolókra gondolt azt hiszem.

2020. okt. 11. 11:00
 12/18 anonim ***** válasza:

Nyilván nem profi sportolókra gondolt a kérdező, az egyik válaszoló vetette fel, hogy 140 kiló már egészségügyi eset.

Én erre reflektáltam.

Egyébként itt van példának Vitalij Klitsko:

[link]

Hát nem az az óriási izomtömegű testépítő szörny, sőt, inkább szálkás izomzatú, és 201 centi, 112 kiló. Zsír alig van rajta. (nyilván se jelentős túlsúllyal, se jelentős izomtömeggel nem bírna végigboxolni egy 15 menetes meccset)

Ekkora emberen egy 15 kilónyi túlsúly még alig látszik meg, max. annyi, hogy nem kockás a hasa, plusz 10 kiló izom szintén nem annyira látszik meg.

Példa megint, Hulk Hogan, 201 centi ő is, és 137 kiló volt pankrátor korában:

[link]

Kövérnek enyhén szólva sem nevezhető, és izomtömegben is azt lehet mondani, hogy egy erősen átlag feletti izomzat, de még ő se a testépítő szörny kategória.

És végül megint egy példa, Ronnie Coleman, csak 1,8 magas, és 134 kiló volt a versenysúlya, ő már persze egyáltalán nem néz ki egészségesen:

[link]

A lényeg, hogy a testmagasság növekedésével nem lineárisan növekszik az egészségesnek nevezhető testtömeg;

Ami egy 180 centis emberen már extrém szélsőség, akár zsír, akár izom, az egy 2 méter, vagy afeletti emberen még simán lehet egészséges, de semmiképp sem orvosi eset.

2020. okt. 11. 11:26
 13/18 anonim ***** válasza:
Na, a harmadik kép linkje, Ronnie Coleman csak nem sikerült, de googleben megtalálja, aki akarja :D
2020. okt. 11. 11:39
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem amíg nem vagy büdi vagy koszos, addig mindegy nekik.
2020. okt. 11. 15:03
 15/18 anonim ***** válasza:
44%
Én inkább azt mondanám, hogy a nagy farkút nem szeretik. Az egyik csaj meg is mondta nekem, hogy "már ez nem lehet igaz, hogy a mai nap már a negyedik nagyfarkút fogom ki..."
2020. okt. 12. 18:54
 16/18 anonim ***** válasza:
Úgy hallottam, úgy olvastam, hogy mindegy, csak "légy ápolt és kedves".
2020. okt. 13. 18:06
 17/18 anonim ***** válasza:
43%
#15-ös vagyok. Nem hiszitek el? Pedig igazat mondok. Szó szerint ezt mondta a prosti. Nekem 19 cm vastag van, ő azt mondta, hogy legalább kettő 22 cm farkú járt nála aznap. Nem szeretik a nők a nagyfarkúakat, ezért kell prostihoz járniuk.
2020. okt. 13. 20:05
 18/18 anonim ***** válasza:
Utolsó, használj vesszőket jó helyen, mert ez így érdekes :D
2020. okt. 13. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!