Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A prostik se szeretik ha kövér férfi megy hozzájuk?

Figyelt kérdés

Szóval az a életképtelen típus akinek sehogy nem jön össze nő. És rászánja magát az örömlány felkérésére, annak se 100% a siker, mert a prostik is válogatnak.

Most még csak csak.. de 10 év múlva eljuthat az emberiség addig hogy egy bizonyos réteg , sehogy nem jut majd szexhez. Még pénzért sem? Egy ribihez bejelntkezik napi 10 vendég , 7 et fogad , mert a maradék három nem tetszik neki. És inkább elég neki az a 7x 20 ezer Ft naponta csak ne kelljen egy életképtelenel is dugni?

2020. okt. 11. 07:51
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
70%
Menjen a virus utan Delkelet-Azsiaba prostizni. Olcsobb es nem utasitanak el :)
2020. okt. 11. 08:09
 2/18 anonim ***** válasza:
71%
Fogyjal le
2020. okt. 11. 08:15
 3/18 anonim ***** válasza:
84%
Biztosan jobban szeretnék Adonist, csak ő nem jár prostituáltakhoz. Az jár pl. akinek orrhon hányingere van az asszonytól és nem hemzsegnek körülötte a csinos utána vágyakozó nők. Ebbe a kategóriába sok túlsúlyos férfi tartozik. Ha nem büdös vagy kőbunkó nem fogják kidobni.
2020. okt. 11. 08:22
 4/18 anonim ***** válasza:
53%

Én alapból a macis férfiakat szeretem. Értem ezalatt 2x is voltam már 140kg-os férfiaval de egyiknek sem az a tipikus sör hasa volt (mert az nem tetszik) hanem szépen eloszlott rajtuk és imádtam őket.

Túlsúly alapján mondani ezt baromság mert a személyiség sokat számít egy nőnél meg, hogy hogyan bán egy nővel.

2020. okt. 11. 08:36
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted egy prosti a vendégei hány %-hoz vonzódik bármilyen formában?
2020. okt. 11. 08:54
 6/18 anonim ***** válasza:
97%

Te se sok k-vánál voltál eddig.

Alapból telefonon egyezteted le vele az üzletet, szóval gőze nincs, hogy nézel ki.

És hacsak nem bűzlesz, nem vagy retkes, és nem szenvedsz szemmel láthatóan valami fertőző betegségben, akkor nem fog nemet mondani.

Belül nyilván jobban örül, ha egy legalább átlagos kinézetű férfi a kliens, de vele se élvezetből kefél, hanem pénzért.

2020. okt. 11. 09:07
 7/18 anonim ***** válasza:
70%

A 140 kiló az már nem"macis".. :O

Egészségügyi eset..

2020. okt. 11. 09:50
 8/18 anonim ***** válasza:
65%

Magasságtól függ. Két méter körüli, vagy magasabb embernél nem egy nagy cucc 140 kiló.

A nagyobb testmagasságú, két méter körüli nehézsúlyú bokszolók vannak 110-120 kiló körül úgy, hogy szinte egy gramm felesleg nincs rajtuk, és az izomtömegük sem olyan óriási.

Egy átlag feletti izomzattal, meg egy kis pocakkal rendelkező 2 méter feletti fickó lazán megvan 140 kiló.

2020. okt. 11. 09:57
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Szeretni biztosan nem szeretik, de legfeljebb nagyon szélsőséges esetben küldik el. A pénz az pénz, a szolgáltatás pedig szolgáltatás.
2020. okt. 11. 10:01
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
hmm, oké oké visszaszívom :)
2020. okt. 11. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!