Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők kb. 30 éves koruk felett miért vesztik el azt a szelíd, kedves női bájukat, ami még tizen-huszonévesen a többségnél megvan?
Túlságosan racionálissá és inkább arrogánssá válnak, amiért már nem is nagyon lehet beléjük szeretni.
Meggyötri őket az élet, és kezdődik az elsárkányosodás?
Szerintem inkább ez az oka, hogy az idősebb férfiak is huszonéveseket választanak, nem is annyira a kinézet miatt, hanem a játékosság meg a báj miatt.
Nőként írom, szerintem a boldogtalan nők fásulnak így be, és belőlük tűnik el a vidámság. És szomorú tény, hogy nagyon sok van belőlük 30 fölött. Hogy ennek mi az oka, az nagyon széles skálán mozog, lehetne a pasikra fogni, és lenne is igazságalapja, de az is tény, hogy a nők zöme annyi hülye döntést hoz, pontosan azért, mert fiatalon az érzelmei után megy, és figyelmen kívül hagyja a racionalitást, hogy hihetetlen. Kezdve pl. azzal, hogy kivel bútorozik össze, vállal gyereket stb.
30 fölött, mikor már rábaszott a fiatalkori érzelemvezérelt döntései miatt, persze, hogy inkább racionális akar lenni. Nem magamról beszélek, én spec nem hoztam hülye döntést hálisten, és amúgy életvidám is vagyok, de nagyon sok nőn látom ezt a környezetemben.
A fiatalokat lehet irányítani - ez a legfőbb vonzerejük. Ezt nem egy idősebb férfitól hallottam már mikor magunk között voltunk és megnyíltak.
A veled egykorúval nem szórakozhatsz kedvedre és nem irányíthatod, ezért mondasz minden sz*rt rájuk, de tudod ez a te dolgod, nekünk nincs közünk hozzá, azt választasz akit akarsz, nem kell magyarázkodni.
Am a férfiak sem olyanok negyven évesen mint húszévesen🤣 gondolom ezzel nem árultam el nagy titkot.
A férfiak korral miért lesznek életunt kiélt emberek? Mikor huszonévesen teli vannak életkedvvel, tetterővel és kajánsággal, pont mint a barátom.
Na ezért sem választok azért sem öreget mert folyton zsémbeskedne, politizálna, krákogna a fülembe. Legalábbis akiket ismerek szörnyen depisek.
L19
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!