Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők kb. 30 éves koruk felett miért vesztik el azt a szelíd, kedves női bájukat, ami még tizen-huszonévesen a többségnél megvan?

Figyelt kérdés

Túlságosan racionálissá és inkább arrogánssá válnak, amiért már nem is nagyon lehet beléjük szeretni.

Meggyötri őket az élet, és kezdődik az elsárkányosodás?

Szerintem inkább ez az oka, hogy az idősebb férfiak is huszonéveseket választanak, nem is annyira a kinézet miatt, hanem a játékosság meg a báj miatt.

2020. okt. 7. 12:31
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
19%
Azért mert a nők jóval előbb öregszenek. Egyéb értékünk nincs azonkívül hogy visszaverik a fényt, így 30 felett vénlányként, ráncosodó pofával nagyon nagy cumi van nekik. Ezt észlelve válnak még irigyebb, még rosszindulatúbb hulladékká. Ha stílusos akarsz lenni nyugodtan dicsérd egy ilyen greninek a fiatal, feszes barátnődet és közben figyeld a reakcióját :)
2020. okt. 7. 13:31
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Nőként írom, szerintem a boldogtalan nők fásulnak így be, és belőlük tűnik el a vidámság. És szomorú tény, hogy nagyon sok van belőlük 30 fölött. Hogy ennek mi az oka, az nagyon széles skálán mozog, lehetne a pasikra fogni, és lenne is igazságalapja, de az is tény, hogy a nők zöme annyi hülye döntést hoz, pontosan azért, mert fiatalon az érzelmei után megy, és figyelmen kívül hagyja a racionalitást, hogy hihetetlen. Kezdve pl. azzal, hogy kivel bútorozik össze, vállal gyereket stb.

30 fölött, mikor már rábaszott a fiatalkori érzelemvezérelt döntései miatt, persze, hogy inkább racionális akar lenni. Nem magamról beszélek, én spec nem hoztam hülye döntést hálisten, és amúgy életvidám is vagyok, de nagyon sok nőn látom ezt a környezetemben.

2020. okt. 7. 13:45
 23/29 anonim ***** válasza:
32%

A fiatalokat lehet irányítani - ez a legfőbb vonzerejük. Ezt nem egy idősebb férfitól hallottam már mikor magunk között voltunk és megnyíltak.

A veled egykorúval nem szórakozhatsz kedvedre és nem irányíthatod, ezért mondasz minden sz*rt rájuk, de tudod ez a te dolgod, nekünk nincs közünk hozzá, azt választasz akit akarsz, nem kell magyarázkodni.

Am a férfiak sem olyanok negyven évesen mint húszévesen🤣 gondolom ezzel nem árultam el nagy titkot.

2020. okt. 7. 15:13
 24/29 anonim ***** válasza:
59%
A kérdés inkább az, hogy miért nem állnak veled szóba a fiatal lányok. Miért érzed szükségét, hogy olyan nőket elemezz, akik nem érdekelnek téged. Engem nem érdekelnek az 50-es férfiak, ezért nem írok ki kérdést róluk, hogy miért nem olyan fittek, mint egy 30 éves. Van 20-on éves barátnőd? Nincs. Miért nincs? Valami oka csak van, hogy nem kellesz nekik.
2020. okt. 7. 15:40
 25/29 anonim ***** válasza:
A 21-es egy igazi, életvidám, kedves, játékos férfi. Ilyennek kéne lenniük a nőknek?
2020. okt. 7. 15:41
 26/29 anonim ***** válasza:

A férfiak korral miért lesznek életunt kiélt emberek? Mikor huszonévesen teli vannak életkedvvel, tetterővel és kajánsággal, pont mint a barátom.

Na ezért sem választok azért sem öreget mert folyton zsémbeskedne, politizálna, krákogna a fülembe. Legalábbis akiket ismerek szörnyen depisek.

L19

2020. okt. 7. 22:43
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Egy harmincas evekben levo noknek ketyeg a biologiai oraja, aki akar az a csaladalapitason gondolkodik, azon kell aggodni hogy megfelelő ember van-e vele aki majd gondoskodni tud a gyerekrol, hogy mikor hagyja ott a munkahelyet, hogy mi tortenik a karrierjevel es ezer mas dolog van amin aggodnia kell szemben egy huszonevessel, plusz jobban latja az elet realitasat, tobb tapasztalata van az ilyen 'orokifju' (ertsd le.sz.rom attitűd, aki nem erti miert ideges az asszony de segiteni nem segitene neki) férfiakkal. Lesz meg a huszoneves nobol hazosarkany de legfokeppen nem az oregedes miatt hanem mert olyan ferfi melle kerul aki ezt hozza ki belole
2020. okt. 8. 02:02
 28/29 anonim ***** válasza:
A legtöbbjük csak a házasság után 10-20 évvel jön rá hogy egy baromhoz ment feleségül. (alkoholista, egybitesagyú, stb.) De van ezenkívül még meglepetés bőven, amikor ráébred, hogy az a szex, amit a sógortól, rokontól, más férfitől kapott teljesen más mint amit 20 évig elszenvedett. Ennek viszont van családja felessége, akivel elég jól van, és nem akarja felrúgni a dolgot. És itt van a probléma. Az a marha férje már nem kellene neki, de a másik férfi nem akar csak dugipajtást. Akikkel ismerkedhetni olyan tuskó mint a férje. aki normális, mind kapcsolatban. Capito?
2021. ápr. 24. 13:49
 29/29 anonim ***** válasza:
2021. ápr. 24. 14:21
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!