Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi esélye van, hogy egy orvostanhallgató/fiatal orvos nő összejön egy “nem diplomással”?
Anyám orvos, apámnak “csak” érettségije van, úgyhogy viszonylag magabiztosan tudom állítani, hogy nem lenne példanélküli egy ilyen párkapcsolat.
Az esélyekről meg… nem ismerünk se téged, se őt, úgyhogy ez alapján 50-50.
Eloszor is az FOSZK, nem foksz…
Masodszor nem hiszem, hogy tul sok lenne, rengeteget kell tanulni az orvosin, szellemileg/intellektualisan nem lennetek egy szinten. Nem, nem mondom, hogy akinek nincs diplomaja az buta, de azert nagy szazalekban az erettsegivel rendelkezok messze nem annyira olvasottak/tajekozottak, mint a diplomasok
Az orvosoknak a pénz számít, maximálisan. Ez egy nagyon jól fizető szakma, rengeteget kell dolgozni és sok a felelősség is, így senki nem sajnálja tőlük.
Tehát egy 1.5-3 milliós fizetéssel rendelkező orvos nem fog összejönni egy árufeltöltővel. Ha valami vállalkozásod van de nincs diplomád, viszont jól keresel, akkor simán. Ismerek onkológus-asztalos házaspárt. Nyilván a srác jól keres, így tudtak összejönni.
Tehát orvosnőhöz pénz kell. A másik baj az orvosnőkkel hogy nem hűségesek. Rengeteg emberrel találkoznak munkájuk során és csalják a párjukat. A harmadik probléma hogy náluk komoly hierarchia van és még hogyha ők nem is ilyenek alapból ezt átviszik a magánéletükbe és folyamatosan le van nézve aki nem orvos. Ez egy zárt közeg, zárt világ.
3-4 orvossal is randiztam már életemben, mindig kiderült a végén hogy ők bizony orvosok jól keresnek okosok, maradjak a helyemen. Én megértem hiszen életeket mentenek, de nekem ez a fajta katonás rend nem kell. Egy sima irodista lúzer incel ne álmodozozon orvosról.
A másik hogy ügyelnek, sose érnek rá.
38F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!