Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi esélye van, hogy egy orvostanhallgató/fiatal orvos nő összejön egy “nem diplomással”?
Figyelt kérdés
Egy közös barát által találkoztam egy orvos csajjal (most kezdett rezidens) aki nagyon tetszik (hosszutavra terveznék vele), csak félek, hogy nem jönne össze velem, mert nagy maratonfutó is (én annyira nem vagyok sportos) + semmi egyetemi végzettségem nincs, majd tervezek elkezdeni egy foksz képzést (még nem tudom milyen szakon), egyébként eladóként dolgozom. Szerintetek engedjem el inkábbb ezt? Tényleg olyan beképzeltek, hogy nem állnak le “akárkivel”?tegnap 23:26
2/5 anonim válasza:
Anyám orvos, apámnak “csak” érettségije van, úgyhogy viszonylag magabiztosan tudom állítani, hogy nem lenne példanélküli egy ilyen párkapcsolat.
Az esélyekről meg… nem ismerünk se téged, se őt, úgyhogy ez alapján 50-50.
3/5 anonim válasza:
Ezt itt, a Gyakorin kérdezed? Ahol mindenki azt nyomja, hogy diplomás, meg Dr., meg 3 nyelven beszél, és akinek nincs diplomája, az kösse fel magát!
4/5 anonim válasza:
Attól függ. Az orvosok is emberek. Ha alapjáraton azt hozza magával gyerekkorából, hogy ezek másodlagos dolgok, akkor nem ezt nézi, nem ez okból nem jön össze, ha nem jön össze. De van aki neveltetéséből fakadóan sokat ad a külsőségekre és degradáló számára az alacsonyabb "rang".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!