Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek mennyi esélye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyi esélye van, hogy egy orvostanhallgató/fiatal orvos nő összejön egy “nem diplomással”?

Figyelt kérdés
Egy közös barát által találkoztam egy orvos csajjal (most kezdett rezidens) aki nagyon tetszik (hosszutavra terveznék vele), csak félek, hogy nem jönne össze velem, mert nagy maratonfutó is (én annyira nem vagyok sportos) + semmi egyetemi végzettségem nincs, majd tervezek elkezdeni egy foksz képzést (még nem tudom milyen szakon), egyébként eladóként dolgozom. Szerintetek engedjem el inkábbb ezt? Tényleg olyan beképzeltek, hogy nem állnak le “akárkivel”?

nov. 21. 23:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
77%
Ez nem a bekébzeltségről szól...
nov. 21. 23:45
 2/11 anonim ***** válasza:
86%

Anyám orvos, apámnak “csak” érettségije van, úgyhogy viszonylag magabiztosan tudom állítani, hogy nem lenne példanélküli egy ilyen párkapcsolat.

Az esélyekről meg… nem ismerünk se téged, se őt, úgyhogy ez alapján 50-50.

nov. 21. 23:47
 3/11 anonim ***** válasza:
31%
Ezt itt, a Gyakorin kérdezed? Ahol mindenki azt nyomja, hogy diplomás, meg Dr., meg 3 nyelven beszél, és akinek nincs diplomája, az kösse fel magát!
nov. 22. 00:10
 4/11 anonim ***** válasza:
71%
Attól függ. Az orvosok is emberek. Ha alapjáraton azt hozza magával gyerekkorából, hogy ezek másodlagos dolgok, akkor nem ezt nézi, nem ez okból nem jön össze, ha nem jön össze. De van aki neveltetéséből fakadóan sokat ad a külsőségekre és degradáló számára az alacsonyabb "rang".
nov. 22. 00:18
 5/11 gabor49 ***** válasza:
62%
semmi 90% ban foleg orvossal jönnek össze
nov. 22. 05:42
 6/11 anonim ***** válasza:
40%
Szerencsére nem sok köze van a végzettségnek ahhoz, hogy kinek ki tetszik. Rengeteg olyan párt ismerek, ahol a nőnek magasabb a végzettsége, viszont csak néhány olyat, ahol a nő többet is keres. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a nők a pénzre mennek, hanem azt, hogy inkább azt várják el, hogy legalább hasonlóan tudjon boldogulni a kiválasztott férfi is az életben, mint ő.
nov. 22. 06:47
 7/11 anonim ***** válasza:
54%
Engedd el. A lottó 5 sre több esélyed van nyerni.
nov. 22. 06:52
 8/11 anonim ***** válasza:
89%

Eloszor is az FOSZK, nem foksz…

Masodszor nem hiszem, hogy tul sok lenne, rengeteget kell tanulni az orvosin, szellemileg/intellektualisan nem lennetek egy szinten. Nem, nem mondom, hogy akinek nincs diplomaja az buta, de azert nagy szazalekban az erettsegivel rendelkezok messze nem annyira olvasottak/tajekozottak, mint a diplomasok

nov. 22. 06:54
 9/11 anonim ***** válasza:
31%
Diploma nélkül mindenki fogyatekos! Számtalanszor elmondták már itt gyakorin.
nov. 22. 06:59
 10/11 anonim ***** válasza:
35%

Az orvosoknak a pénz számít, maximálisan. Ez egy nagyon jól fizető szakma, rengeteget kell dolgozni és sok a felelősség is, így senki nem sajnálja tőlük.

Tehát egy 1.5-3 milliós fizetéssel rendelkező orvos nem fog összejönni egy árufeltöltővel. Ha valami vállalkozásod van de nincs diplomád, viszont jól keresel, akkor simán. Ismerek onkológus-asztalos házaspárt. Nyilván a srác jól keres, így tudtak összejönni.

Tehát orvosnőhöz pénz kell. A másik baj az orvosnőkkel hogy nem hűségesek. Rengeteg emberrel találkoznak munkájuk során és csalják a párjukat. A harmadik probléma hogy náluk komoly hierarchia van és még hogyha ők nem is ilyenek alapból ezt átviszik a magánéletükbe és folyamatosan le van nézve aki nem orvos. Ez egy zárt közeg, zárt világ.

3-4 orvossal is randiztam már életemben, mindig kiderült a végén hogy ők bizony orvosok jól keresnek okosok, maradjak a helyemen. Én megértem hiszen életeket mentenek, de nekem ez a fajta katonás rend nem kell. Egy sima irodista lúzer incel ne álmodozozon orvosról.

A másik hogy ügyelnek, sose érnek rá.

38F incel

nov. 22. 07:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!