Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem beszélnek velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem beszélnek velem többé a férfiak, ha megmondom, hogy orvostanhallgató vagyok?

Figyelt kérdés
Olyan kontextusban hangzik el, hogy megkérdezik mivel foglalkozom, tanulok-e még. Ha megmondom, hogy orvostanhallgató vagyok (tényközlésként, semmi nagyobb körítéssel), többet nem reagálnak. Miért?
2018. jan. 28. 16:07
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
87%
Mert úgy érzik nem érnek fel hozzád. Ennyi.
2018. jan. 28. 16:08
 2/24 anonim ***** válasza:
57%
Talán, mert az nem büfészak és kevés időd marad, ha tényleg tanulsz.
2018. jan. 28. 16:17
 3/24 anonim ***** válasza:
97%
Számomra pont ellenkező lenne a reakció. Biztosan rengeteg közös témánk lenne és be nem fogná ma szám é s folyamatosan írnék :D 28/f
2018. jan. 28. 16:19
 4/24 Költőnő? ***** válasza:
65%
Mert tudjak h valszeg nem maradsz sokáig az országban. Bocs, irónia volt.
2018. jan. 28. 16:21
 5/24 anonim ***** válasza:
85%

Mert ez feltételez valami agyat és azt, hogy nem esel hasra a sablon szaroktól.

Mert ez azt is jelenti, hogy 6 évig még nem fogsz érdemben keresni és nem lesz mostanában családod.

Mert a legtöbb suttyónak ilyen bármikor elővehető nő kell. Engem sem bírnak, mert én meg mérnöknek tanulok és őszintén elmondom, hogy nincs annyi időm. Én nem tudok random elmenni bulikázni hétköznap. Meg igazából untat is az, amit egy egybites ember produkál.

2018. jan. 28. 16:25
 6/24 anonim ***** válasza:
22%
Mivel nem ismerlek nem szeretnék megalapozatlan következtetéseket levonni, de nem biztos, hogy emiatt nem beszélnek veled többet.
2018. jan. 28. 16:28
 7/24 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudom, nekem vonzó inkább ha valakinek ilyen komoly szakmája van.

Viszont 2 tippem van:

- egyrészt sok a tanulás/munka, kevés a szabadidőd.

- idén voltam kórházban, hát elég belterjes hely. Mivel rengeteg időt töltenek bent a dolgozók, így aztán azt láttam, hogy mindenkinek bent van párja, gondolom nem akarnak ebbe belemenni

2018. jan. 28. 16:29
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Jó kérdés. Nekem sosem volt ilyen gondom, mikor hallgató voltam.
2018. jan. 28. 16:34
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok. Ezzel csak arra szerettem volna célozni, hogy talán nem azzal van a gond, hogy mit tanulsz.
2018. jan. 28. 16:35
 10/24 anonim ***** válasza:
22%

Nem kell telibe mondani hogy:"orvostanhallgató"

Megkérdezik hogy tanulsz?

-Igen.

Mit?

-Orvosin.

Mi leszel ha nagy leszel?

-Általános orvos, gyerekeorvos, fogorvos, állatorvos ecc.ecc.

Hidd el, a tálalás a fontos. Vagy más (is) a problémájuk veled.

-Orvosin.

2018. jan. 28. 16:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!