Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van sokkal több szingli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van sokkal több szingli férfi mint szingli nő?

Figyelt kérdés

2020. okt. 7. 12:14
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
41%
Azért mert a fiatalabb korosztályan férfitöbblet van, plusz az a 10-15% alfa görény adogatja körbe a nők 80%-át akár tudnak róla a hülyék akár nem.
2020. okt. 7. 13:34
 12/27 anonim ***** válasza:
31%
4, 7 leírta miért látszik ez, 8-ban is van igazság, de bizony van barátja, több is! Csak nem vállalja fel őket, mert hátha jön jobb, egy sztár, mint az xy celebnek pl.
2020. okt. 7. 13:56
 13/27 anonim ***** válasza:
53%

Azért van statisztikailag több nő, mint férfi, mert a nők átlagélettartama magasabb, mint a férfiaké, szóval lehet hogy több nő van, de ők 70-90 éves Juliska nénik. A 20-as 30-asok között a férfiak vannak többen. A nők egyébként alapjáraton nem töltenek túl sok időt az ismerkedési piacon, mert amint felszabadulnak egyből elhívja őket randizni három pasi is.

Amit még a környezetemben megfigyeltem, (hangsúlyozom, ez csak az én meglátásom, nincsenek erről valószínűleg hivatalos statisztikák, és lehet más ismeretségi körében pont fordítva van) az az, hogy a magyar nők előbb választanak külföldi partnert, mint a magyar férfiak, tehát ez is ront a hazai női-férfi szingli arányokon.

2020. okt. 7. 14:34
 14/27 anonim ***** válasza:
44%

"Elvileg igen, de valahogy még sincs így."

Megszámoltad?

AMúgy meg ahány nőnek párja van, annyi férfinek is.

2020. okt. 7. 14:38
 15/27 anonim ***** válasza:
25%

Persze, szinte minden nő párban van, míg a férfiak magányosak.

Most már csak azt fejtsd meg, hogy kik a nők párjai. Talán Ufók?

2020. okt. 7. 14:39
 16/27 anonim ***** válasza:
27%
#15 már megírták megfejtették, látod ilyen hogyha rögtön indulatból akarod leszólni a másikat. Sok nőnek ugyanaz a palija. És sok nő van akinek több pasija is van, ez utóbbi egyre divatosabb, lásd SIMP gyűjtés.
2020. okt. 7. 15:10
 17/27 anonim ***** válasza:
58%

"Sok nőnek ugyanaz a palija. "

Baromság. Ezzel csak mentegetitek magatokat.

2020. okt. 7. 15:54
 18/27 anonim ***** válasza:
51%

13-as

Ez igaz, nekem is sok barátnőm (velem együtt) van külföldi férfival boldog párkapcsolatban. A magyar férfiaktól egy magyar nő sem esik hanyatt, külföldi meg pláne nem. 😀 Átlagban sem kimagaslóan helyesek (ezt külföldiek is mondták), a mentalitásról, hozzáállásról meg ne is beszéljünk (anya pici fia, képtelenek dönteni, férfi lenni stb.). Nem általánosítani szeretnék, de amit eddig tapasztaltam, illetve a környezetemben tapasztaltak az ez volt.

2020. okt. 7. 17:17
 19/27 anonim ***** válasza:
62%

Nem baromság. Ezt tudom én is, mert egy Magyarországnál sokkal szegényebb országban éltem sokáig és ott én is ezt csináltam. Az volt a durva, hogy egy csomó nőt egyáltalán nem zavart, hogy más nőket tapogatok konkrétan ő előttük, mivel én ott annyival gazdagabb, iskolázottabb meg egzotikus voltam, hogy erre nagyívben tettek és úgy is velem akart lenni több nő, hogy közvetlenül ott volt még másik is. Tehát ez a "hárem-dolog" valóban működik, láttam a saját szememmel, a saját bőrömön.

Mert a vastag svájci pénztárca valahogy megszépíti a "külföldi" férfit (akik érdekes módon valahogy mindig valami kivándorlási célország állampolgárai).

Egyébként meg nekem német nők panaszkodtak, hogy a német férfiakat jobban érdekli az autójuk, mint a feleségük. De érdekes módon a magyar lányokat ez nem zavarja amennyiben az az autó történetesen Porsche vagy egyéb kaliberű.

Ez az anya pici fia duma is nem állja meg a helyét. Mivel pl Olaszországban az egyik legmagasabb azoknak a férfiaknak az aránya, akik az anyjukkal élnek. Egy csomó olasz (szicíliai, meg lombardiai) barátom is felnőtt férfi létükre az anyjukkal élnek és néhány hét után már mondogatták nekem, hogy alig várják, hogy hazamenjenek találkozni az anyjukkal. De érdekes módon valahogy az olasz férfiaknak sosem kell panaszkodniuk, hogy nem találnak hazánkban nőket. Egy csomó magyar nőtől, meg olyat hallottam, hogy egyenesen megőrül a mediterrán pasikért és nem tud ellenállni nekik.

2020. okt. 7. 23:50
 20/27 anonim ***** válasza:
56%

A Magyarországon élő külföldiek pont nem a döntésképtelen, anyuci pici fia kategória általában (maximum a külföldi diákok közt lehet ilyen), mert aki a munkája miatt itt van Magyarországon, általában nem a családjával jön. És persze, hogy a statisztika ,,jó" náluk, hogy a 90% saját magát tartja el és egyedül/külön él.

De az anyaországában ugyanúgy sok a nyámnyila. Csak ebbe a csajok nem gondolnak bele. Ha már az előző a délieket írja, ugyanaz a csaj, aki rajong az itt élő spanyoloktól/olaszoktól, az Spanyolországban/Olaszországban is ugyanúgy abból a középszerű többségből válogathatna, mint Magyarországon.

2020. okt. 8. 09:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!