Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25-30as korosztaly hol ismerkedtek leginkább?
Hát én direktben nem ismerkedem, max baratkozom, de a jelenlegi helyzetben a netet nem tartom rossz ötletnek (kezdésnek), de inkább eljárni bulizni, kirandulni. Simán lehet ismerkedni szinte bárhol szerintem.
30F
Visszajárok az egyetemre ahol tanultam. Nem csak magába az épületbe, hanem az egyetemi bulikba, egyéb nappali vagy éjszakai rendezvényekre, a nagy könyvtár-kampusz-rendezvényközpont-előadóterem főépületbe. Itt könnyen tudok 20-25 éves csajokkal ismerkedni.
27/F
Baráti kör, rendezvények.
Meg elmegyek egyedül kirándulni + behajtom magamnál azokat a dolgokat amiket mindigis kiakartam próbálni. Pl.: elmegyek tánctanfolyamra
Sziasztok! Az 5-ös vagyok.
Nagyon jól éreztem magam a tánctanfolyamon (!) és a táncpartnerem is nagyon kedves, szép. Szerintem megérte kimozdulni :) - megjegyzem: az első alkalommal nem volt partnerem - megnézték, hogy valóban komolyan gondolom -e . Szóval ne ijedjetek meg ha hasonló helyzetekbe kerültök csak csináljátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!