Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22-30 éves korosztaly hol ismerkedtek leginkább? Hol lehet manapság sikeresen?
Társkereső, egyetem, barátokon keresztül.
Mondjuk már sehol, a párom társkeresőn ismertem meg.
Nagyjából sehol.
Dolgozni járok meg okj-re.
Bulikba utálok járni, az utcán nem fogok csak úgy leszólítani lányokat,
a társkereső oldalakon pedig vissza sem írnak általában.
26/f
Nem keresni kell, csak megragadni a kínálkozó lehetőségeket. A jelenlegi parom pl. egy túra során ismertem meg. Amúgy is szeretek kirándulni, így elmentem egy csoportos utazásra. Ott voltunk 20-an, alapvetően nem társkeresési szándékkal, de nyilván beszélgettünk, ha már együtt utaztunk. Végül az egyik sráccal megvolt a szimpátia és összegabalyodtunk. Előző párommal is kezdtem el beszélgetni gyakorin. Barátnőm meg elment salsázni, ott ismerte meg a férjét. Egyik csoporttársam meg hitgyüliben.
Egyszerűen olyan helyekre kell járni, ami amúgy is érdekel és nyitottnak lenni az ismerkedésre.
Nem nyitottak az emberek manapság, azt veszem észre. Olyan 5-10 éve még elő sem fordulhatott, hogy egy átlagos külsejű lány / nő egyedül maradjon a táncparketten, vagy egy akármilyen koncerten/kocsmában/buliban/rendezvényen ne próbálkozott volna be nála valaki. Most az utóbbi 1-2 évben látom magam körül a változást. Ha nem lenne párom, most nagy bajban lennék. 30 felé már amúgy is egyre nehezebb, amint kikerülsz a bulis vagy egyetemista köreidből.
Neten még aránylag egyszerűbb, bár az sem mindenkinek könnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!