Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 22-30 éves korosztaly hol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22-30 éves korosztaly hol ismerkedtek leginkább? Hol lehet manapság sikeresen?

Figyelt kérdés
2020. júl. 28. 09:03
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
81%

Társkereső, egyetem, barátokon keresztül.

Mondjuk már sehol, a párom társkeresőn ismertem meg.

2020. júl. 28. 09:30
 2/27 A kérdező kommentje:
Hát ez az aki nagyrészt melóba jár, annak jut a sehol? Meg a net, ki hogy van vele?
2020. júl. 28. 09:36
 3/27 anonim ***** válasza:
76%
Nekem a net bejött, amúgy meg ki kell mozdulni, senki nem fog az ajtódon kopogtatni
2020. júl. 28. 09:38
 4/27 anonim ***** válasza:
61%

Nagyjából sehol.

Dolgozni járok meg okj-re.

Bulikba utálok járni, az utcán nem fogok csak úgy leszólítani lányokat,

a társkereső oldalakon pedig vissza sem írnak általában.

26/f

2020. júl. 28. 09:59
 5/27 A kérdező kommentje:
Igen és mik a legjobb lehetőségek ha az ember kimozdul?
2020. júl. 28. 09:59
 6/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem keresni kell, csak megragadni a kínálkozó lehetőségeket. A jelenlegi parom pl. egy túra során ismertem meg. Amúgy is szeretek kirándulni, így elmentem egy csoportos utazásra. Ott voltunk 20-an, alapvetően nem társkeresési szándékkal, de nyilván beszélgettünk, ha már együtt utaztunk. Végül az egyik sráccal megvolt a szimpátia és összegabalyodtunk. Előző párommal is kezdtem el beszélgetni gyakorin. Barátnőm meg elment salsázni, ott ismerte meg a férjét. Egyik csoporttársam meg hitgyüliben.

Egyszerűen olyan helyekre kell járni, ami amúgy is érdekel és nyitottnak lenni az ismerkedésre.

2020. júl. 28. 10:02
 7/27 A kérdező kommentje:
Normális társkereső sincs nagyon én is ezt tapasztalom, ráadásul nem ingyenesek(Tinder, Badoo)
2020. júl. 28. 10:02
 8/27 anonim ***** válasza:
83%
Neten nem ismerkedek, annál a szórakozóhely is jobb. Amúgy boltban, tömegközlekedésen is simán lehet, vagy ha van valami normális hobbit. Pl túrán, sportolás közben, táncos vagy éneklős helyen.
2020. júl. 28. 10:06
 9/27 anonim ***** válasza:
82%

Nem nyitottak az emberek manapság, azt veszem észre. Olyan 5-10 éve még elő sem fordulhatott, hogy egy átlagos külsejű lány / nő egyedül maradjon a táncparketten, vagy egy akármilyen koncerten/kocsmában/buliban/rendezvényen ne próbálkozott volna be nála valaki. Most az utóbbi 1-2 évben látom magam körül a változást. Ha nem lenne párom, most nagy bajban lennék. 30 felé már amúgy is egyre nehezebb, amint kikerülsz a bulis vagy egyetemista köreidből.

Neten még aránylag egyszerűbb, bár az sem mindenkinek könnyű.

2020. júl. 28. 10:06
 10/27 anonim ***** válasza:
72%
Ha nő vagy, akkor bárhol tudsz sikeres lenni. Ha férfi vagy, akkor sajna sehol sem leszel az, legalábbis én így látom. A netes társkeresésben a nők válogatnak és emiatt megnőttek az igényeik. A legszomorúbb az, hogy hiába beszélek akárkivel, egyszerüen nem tudnak ismerkedni manapság a fiatalok. Bármit kérdezek csak ilyen válaszokat kapok: ja, aha, biztoos, nem tom, stb...
2020. júl. 28. 10:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!