Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 22-30 éves korosztaly hol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22-30 éves korosztaly hol ismerkedtek leginkább? Hol lehet manapság sikeresen?

Figyelt kérdés
2020. júl. 28. 09:03
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Főleg egy kisebb városban meg rosszabbak a lehetőségek, ahol semmi program nincs.
2020. júl. 28. 10:28
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Munkahelyen, suliban, barátokon keresztül, bulikban, kocsmákban.

Az utóbbi kettőt tudom, hogy sokan elítélik, de én több normális sráccal is randiztam már, akiket így ismertem meg.

2020. júl. 28. 11:54
 13/27 anonim ***** válasza:
68%

A Tinder ingyenes, csak néhány retard fizet érte, mert azt hiszi, azzal több esélye lesz.

És én ott ismertem meg azt az embert akivel jövőre már az esküvőnket tartjuk. Ehhez is egy nő és egy férfi kellett ugyanúgy. És mindketten totálisan átlagosak vagyunk, akik szeretnek sok dologról beszélgetni és egymásra találtak ebben (is).

2020. júl. 28. 12:26
 14/27 A kérdező kommentje:
22 után már nem sulizik az ember, hacsak nem egyetemista, nyílván az egy jó pont ismerkedésre de nem mindenki lehet az se.
2020. júl. 28. 12:47
 15/27 anonim ***** válasza:
77%
Miert ne sulizna? Az egyszerűség kedvéért írtam ezt, beleértve egyetemet, szakmát, okj-t, nyelviskolát, felnőttképzést, tánciskolát, varrótanfolyamot, minden tanulási opciót. Nekem a legtöbb huszonéves ismerősöm tanul valamit munka mellett.
2020. júl. 28. 12:54
 16/27 anonim ***** válasza:
55%

Én egyetemista vagyok és hát ott sem könnyű ismerkedni, mert a legtöbb csak kalandot akar, meg most itt volt az online tanulás és a legtöbb meg (szó szerint) unalomból ismerkedett volna. Szóval, nehéz kiszúrni azt, akinek komolyak a szándékai. Pár hónapja megpróbáltam volna barátokon keresztül ismerkedni (ez kb. 2 hónapja,) de hát úgy látszik hogy nem jött össze, mert azóta sem találkoztunk az illetővel.

De, amúgy, hogy mondjak is valami hasznosat, én kis hangulatos kocsma szerűségeket javaslok. Menj el a közeli nagy városokba és ülj be valahova, meg különböző programokra járj el, edző termekbe vagy keress valami hobbit, amit hétvégén tudsz űzni, ott könnyebben lehet ismerkedni.

22/N

(auto correct miatt elnézést)

2020. júl. 28. 13:13
 17/27 anonim ***** válasza:
72%
Net. Leggyorsabb, elegyszerűbb. Csak tudni kell használni.
2020. júl. 28. 14:15
 18/27 A kérdező kommentje:
Nem rossz a net ez tény, de badoo, és a tinderen kívül nincs használható alkalmazás, többi társkereső halott rég, Chat.hu is régen jó volt, mára mindegyik kihalt. 8 10 éves felhasználókkal. Ugyebár.
2020. júl. 28. 14:21
 19/27 anonim ***** válasza:
43%
#7 probléma, hogy egy társkeresőre ki kell fizetni 3e-et, de hogy 10-15 rugó ugrik cigire, ott a kezedben a minimum 100e Ft os telefon az érdekes módon nem probléma. De a társkereső az legyen ingyen.
2020. júl. 30. 17:31
 20/27 anonim ***** válasza:
52%

Én bárhol ismerkednék, tényleg bárhol... orvosi váróban, boltban, webináron, szakmai előadáson, postán, kávézóban, bankban egyszerűen tényleg bárhol ahol megfordulok, de a férfiak kihaltak. Egész jól nézek ki pedig, szóval aki szerint egy nőnél úton útfélen bepróbálkoznak, az igencsak téved, több csinos barátnőm is ugyan ezt mondja. Egyedül ahol szoktak az ismerősön keresztül, de az elég limitált.

Szóval kihaltak a férfiak. A) megpróbálom én felvenni a kontaktust, B) rá vagyok a kényszerítve a Tinderre...

25N

2020. júl. 30. 18:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!