Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 éves férfi egyedül?
Sziasztok! A fiú akibe beleszerettem 30 éves és egyedül van. Réges régen volt barátnője, mellettem mindig zavarba van, ha ketten vagyunk tökjól elvagyunk, de mások előtt oda se mer jönni, pedig tökéletes az összhang köztünk, minden stimmel. Diplomás, nyelvvizsga stb.. tökéletes család, sok-sok baràt. Mamak latogatasa, intelligens, csoda neveles! Hétvégen haverokkal programozás. Tudja, hogy kellene baratno neki megse akar majd jovore meg jovore ( mindig ezt mondja). Mindig ezt mondja. Egesz csaladja zaklatja, hogy mikor lesz mar baratnoje...
Mi lehet a baj? Hogyan lehetne ez tobb?
Úgy hogy te kezdemenyezel a viragszál fiucskánal!
Pl: megcsokolod, megfogod a kezét!
Nem kell ezt túlvariálni😁
Hú, ez elég súlyos esett és te így is beleszerettél. Nem semmi. Biztosan jó ember, csak nem mer megnyilni.
Elég egyértelmű, hogy nagyon kevés tapasztalata van nőkkel. Készülj fel rá, hogy a szex rossz lesz. Persze idővel majd belejön, de pár hónapig ne várj sok élvezetet.
Szerintem valaki csúnyán átverte és nem mer bízni most a nőkben. Ha erőszakos vagy, nem fog összejönni. Valahogy nagyon lassan, barátságosan közelíts felé.
Szerintem keress egy férfit, ne ilyen anyámasszony katonája típusú emberre várj.
5-ös tudhat valamit
Állj!
ALAP, hogy munkahelyen nem ismerkedünk. Valószínűleg ezért nem lép, és igaza is van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!