Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti könnyen ismerkedtek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti könnyen ismerkedtek a saját korosztályotokkal?

Figyelt kérdés
Nem értem miért de nálam folyton az idősebbek próbálkoznak be, a zavaróan idősebb pasik. A korombeliekkel meg alig megy, rengeteg srác csak siránkozik, hogy nincs senkije, meg sajnáltatják magukat és emiatt nem lehet velük normalisan beszélni mert mindenből ezt hozzák ki.
2019. febr. 28. 23:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Soha nem volt vele gondom (huszonéves korosztály). Viszont pár évvel idősebbekkel mindig jobban megtaláltam a közös hangot, szóval párnak 6-8 évvel idősebbeket választottam mindig. De szerintem a huszonéves korosztály pont olyan, ahol nagyon könnyű ismerkedni mert sokkal nyitottabbak. Az már más dolog persze, hogy sok pasi (és elég sok nő is) még kis túlzással 16 éves mentalitással rendelkezik. Nekem nem a siránkozással van bajom, hanem azzal, hogy nagy gyerekek. Részben ezért nem is találnak párt. Mert fogalmuk sincs mit is kell csinálni egy kapcsolatban, vagy hogyan kell érte minden nap tenni. De persze ez nem feltétlenül életkor, csak érettség kérdése.
2019. febr. 28. 23:56
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem mert a 40-50-éves férfiak lányokat keresnek! (társkeresőn is minden 2-ik)
2019. márc. 1. 00:01
 3/11 marcipántea ***** válasza:
54%
Engem is rendre az idősebbek találnak meg, de azért a saját korosztályommal is elvagyok. Hozzám korban közelállókkal azért mégis könnyebben ismerkedek.
2019. márc. 1. 00:02
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
És mégis kit érdekel hogy nem fogod fel hogy a saját korosztályod egy hulladék?!
2019. márc. 1. 00:09
 5/11 anonim ***** válasza:
Ez a hulladék egy elég erős túlzás azért. Attól még, hogy valaki nehezebben találja meg a hangot meg nem jelenti azt hogy hulladék. Csak a nála idosebbekkel jobban kijon a lépés, vagy pont.forditva.
2019. márc. 1. 00:25
 6/11 anonim ***** válasza:
Én semmilyen korosztállyal nem ismerkedem könnyen! A nők valami külön faj, amit nem lehet kiismerni. A viselkedésük nem logikus.
2019. márc. 1. 06:27
 7/11 anonim ***** válasza:
Velem is próbálkoznának idősebbek, ez még nem jelenti azt, hogy a saját korosztályommal nem tudnék ismerkedni. Az időseket lekoptatom, kész.
2019. márc. 1. 07:06
 8/11 anonim ***** válasza:
"a saját korosztályod egy hulladék" - Jaj, hát engem is próbált hasonló indoklással behálózni egy nálam 17 évvel idősebb fószer, csak nagy bánatára a saját korosztályomban is van olyan, aki megfelel számomra, nem szorulok rá az ő élettapasztalataira. :-D
2019. márc. 1. 07:08
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem igen, nálam fiatalabbakkal is könnyen ismerkedek. De párkapcsolati szempontból sok elvárásom van, úgyhogy tartósan találni valakit semelyik korcsoportból nem egyszerű.
2019. márc. 1. 09:34
 10/11 anonim ***** válasza:
Érdekes, az én korosztályomban a nők (25-28 év) szinte kizárólag idősebbekkel ismerkednek. Vagyis gyakorin kívül az a tapasztalatom, hogy ilyen korban a legtöbben 30 feletti férfiakkal vannak együtt.
2019. márc. 1. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!