Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Uborkások! Sokan éltek meg hullámzó viszonyt a csajokkal (csajmágnes és a szexmentes évek váltakozása) ?
Figyelt kérdés
Tehát belekerülsz egy legyőzhetetlen, "fa..a gyerek vagyok" szerepbe, összeszeded magad, rájössz, hogy jól nézel ki, a csajok meg le sem bírnak ugrálni rólad..
Azt pár hónap/év múlva valami történik, kezded elveszteni magad, szarul is nézel ki, semmi életkedv, a lányok úgy néznek rád mint valami leprásra
(kis túlzással)
ismerős ez a hullámzás sok kan számára?
2020. okt. 6. 22:25
1/4 anonim válasza:
¿..."Uborkások"...?
Ez mi a fene akart lenni? Vagy ez utalás az Uborka show rajongóira? Akkor meg lettem szólítva, de a többi nem illik ide.
2/4 A kérdező kommentje:
Férfiak! / uborkával rendelkezők
2020. okt. 6. 23:07
3/4 anonim válasza:
Nekem evekig volt kapcsolatom, azalatt jopar no bejott a kepbe viszont en huseges maradtam, pedig lefekhettem volna veluk. Most hogy szingli lettem, semmi es meg tinderen se matchelodok ossze normalis jo csajokkal. Nem lettem pedig rondabb meg semmi, nem tudom mitol lehet
4/4 A kérdező kommentje:
Sokan mondjak, hogy a nők jobban érzik az értékedet, ha egy másik csaj már rájött, hogy ki vagy valójában..
2020. okt. 7. 08:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!