Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnál is ilyen hullámzó a megcsalás feldolgozása?
Kezdem az elején. :)
40 felé közeledünk mindketten, 9 éve vagyunk együtt, 6 éve házasok, szinte azonnal összeköltöztünk megismerkedésünk után, 2 gyerekünk van.
Egy hónapja derült ki, hogy a férjem megcsalt az egyik kolléganőjével. Ahogyan történt: egyre többet beszélgettek, eleinte a nő mesélt sokat a kihűlt házasságáról (igen, ráadásul ő is házas), majd mivel az irodában nem tudtak normálisan beszélgetni, kitalálták, hogy reggel bemennek kicsit hamarabb, és egy parkolóban beszélgettek (férjem elmondása szerint) 5-10 perceket. Majd kétszer volt csók, kétszer petting, ebből az egyik közös. Részleteket többet nem tudok ezekről.
Miután kiderült, beszéltem telefonon, fb-on a nővel (a helyzethez képest kultúráltan) és az ő férjével is. Tőle kaptam meg néhány üzenet váltásukat, ami elég intenzív volt, több szexchattel fűszerezve. Kiakadtam, sírtam, beszéltünk rengeteget a férjemmel. Próbáltunk túljutni rajta, voltunk kettesben otthon, kettesben kirándulni, közös program négyesben a gyerekekkel, de mindig az járt a fejemben, hogy miket írtak, meg a kis jelenet az autóban...
Nem vált be a figyelemelterelés. Aztán most hét közepén valami elszakadt bennem, sírtam órákig, mondtam, hogy elmegyek, nem akarok tőle már semmit, csak a gyerekek miatt vagyok még itthon. Nem engedett, fél órás kiselőadást tartott, hogy mi egy család vagyunk, szerelemből születtek a gyerekeink, nagyot hibázott, de jó apa és férj lesz ezután, mindent megtesz, amit csak szeretnék. Ez tényleg így is van, nagyon igyekszik, nagyon bántotta/bántja a dolog őt is.
De most mondtam, hogy hagyjon, ne is beszéljünk, csak amit muszáj. Ez így megy pár napja, és azóta kicsit jobban érzem magam.
Visszatérve a kérdésemhez, egy hónapja azt érzem, hogy nem ezt érdemeltem, annyira nem volt rossz a házasságunk, hogy más nőhöz nyúljon. Máskor meg azt, hogy de megölelném, hozzábújnék, és felejtsük el mindent. De akkor beugranak a képek, hogy mit csináltak, és megint rosszul érzem magam.
Sajnos a megcsalás után már nagyon nehezen áll vissza a bizalom, ha visszáll egyáltalán... Ha hiányoztak egymásnak akkor ott kőkeményen érzelmek is vannak ami sokkal rosszabb mintha egy dugás lett volna.
Ezt neked kell mérlegelned hogy el tudod-e engedni ezt a dolgot. Én még azt sem hinném el hogy csak petting volt-de ez én vagyok...
Az 5-ös nem tudom, mit olvasott. :)
#3 Nekem is megfordult a fejemben, de mindketten azt mondták, nem mentek tovább. A nővel a férjem tudtán kivűl beszéltem, szóval még egyeztetni sem volt idejük. :)
#4 köszönöm, hogy írtál. Szerintem nálunk is elhúzódik addig. Nem tudom, mikor leszek rajta túl legalább annyira, hogy aludni tudjak 5-6 óránál többet. Írhatok neked privátot?
#8 Sajnálom. Neked sem lehetett könnyű terhesen. :(
Meddig tartott a viszonyuk?
Nagyon erős vagy, hogy így tudsz élni.
Tegnap éjjel 2-ig beszéltünk, v szekedtünk, minden apró részlet érdekelt, a miértek is.
Férjem azt mondja, semmit nem jelentett neki, 9 év alatt ez a kilengése volt egyedül, voltak hullámvölgyek a gyerekek születése után (főleg az elsőnél), mégsem tett semmit. Eddig.
Még mindig azt gondolom, hogy így nem tudom, hogy fog működni a későbbiekben a házasságunk. 1. Nem tudom megbocsátani, hogy más nőhöz nyúlt.
2. Ez lehet halványul idővel, de eszembe fog jutni, amikor hozzám ér vagy megölel. Most meg a látványát sem viselem. :(
Elmegyek egy időre itthonról a gyerekekkel, át T djam gondolni kicsit a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!