Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Másnál is ilyen hullámzó a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnál is ilyen hullámzó a megcsalás feldolgozása?

Figyelt kérdés

Kezdem az elején. :)

40 felé közeledünk mindketten, 9 éve vagyunk együtt, 6 éve házasok, szinte azonnal összeköltöztünk megismerkedésünk után, 2 gyerekünk van.

Egy hónapja derült ki, hogy a férjem megcsalt az egyik kolléganőjével. Ahogyan történt: egyre többet beszélgettek, eleinte a nő mesélt sokat a kihűlt házasságáról (igen, ráadásul ő is házas), majd mivel az irodában nem tudtak normálisan beszélgetni, kitalálták, hogy reggel bemennek kicsit hamarabb, és egy parkolóban beszélgettek (férjem elmondása szerint) 5-10 perceket. Majd kétszer volt csók, kétszer petting, ebből az egyik közös. Részleteket többet nem tudok ezekről.

Miután kiderült, beszéltem telefonon, fb-on a nővel (a helyzethez képest kultúráltan) és az ő férjével is. Tőle kaptam meg néhány üzenet váltásukat, ami elég intenzív volt, több szexchattel fűszerezve. Kiakadtam, sírtam, beszéltünk rengeteget a férjemmel. Próbáltunk túljutni rajta, voltunk kettesben otthon, kettesben kirándulni, közös program négyesben a gyerekekkel, de mindig az járt a fejemben, hogy miket írtak, meg a kis jelenet az autóban...

Nem vált be a figyelemelterelés. Aztán most hét közepén valami elszakadt bennem, sírtam órákig, mondtam, hogy elmegyek, nem akarok tőle már semmit, csak a gyerekek miatt vagyok még itthon. Nem engedett, fél órás kiselőadást tartott, hogy mi egy család vagyunk, szerelemből születtek a gyerekeink, nagyot hibázott, de jó apa és férj lesz ezután, mindent megtesz, amit csak szeretnék. Ez tényleg így is van, nagyon igyekszik, nagyon bántotta/bántja a dolog őt is.

De most mondtam, hogy hagyjon, ne is beszéljünk, csak amit muszáj. Ez így megy pár napja, és azóta kicsit jobban érzem magam.

Visszatérve a kérdésemhez, egy hónapja azt érzem, hogy nem ezt érdemeltem, annyira nem volt rossz a házasságunk, hogy más nőhöz nyúljon. Máskor meg azt, hogy de megölelném, hozzábújnék, és felejtsük el mindent. De akkor beugranak a képek, hogy mit csináltak, és megint rosszul érzem magam.

2020. júl. 11. 21:10
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
9%
Megint itt a boritékocska:DD
2020. júl. 11. 21:15
 2/21 A kérdező kommentje:
Ami végképp kiverte a biztosítékot, az az volt, hogy miután május közepén a férjemmel volt egy nagy lelkizős beszélgetésünk, hogy javítunk dolgokon, és jobban odafigyelünk egymásra, ők még ezután is írkáltak egymásnak. Akkor már nem találkoztak, mert a petting után észbe kaptak, és kerülték egymást a munkahelyen. De "hiányoztak egymásnak", még szex chat is volt, úgy, hogy közben a férjem velem bújt össze. :(
2020. júl. 11. 21:17
 3/21 anonim ***** válasza:
94%

Sajnos a megcsalás után már nagyon nehezen áll vissza a bizalom, ha visszáll egyáltalán... Ha hiányoztak egymásnak akkor ott kőkeményen érzelmek is vannak ami sokkal rosszabb mintha egy dugás lett volna.

Ezt neked kell mérlegelned hogy el tudod-e engedni ezt a dolgot. Én még azt sem hinném el hogy csak petting volt-de ez én vagyok...

2020. júl. 11. 21:23
 4/21 anonim ***** válasza:
90%
Sajnálom, ami veled történt. Engem is megcsalt a férjem. Fél éve derült ki. Ugyanezek a dolgok voltak, kb. 1 évig tartott. Én ismertem a nőt, közös barátunk volt, néha átjött vacsorázni a gyerekeivel (ő is férjnél volt). Az volt először feltűnő, hogy néha rámnézett és odasúgott valamit a férjemnek. Én nem adtam okot rá, semmi rosszat nem tette ellene. Volt, hogy megsimogatta a férjemet a szemem láttára. Nekem is nagyon nehéz feldolgoznom. A legkisebb gyerek 1 éves, nem akartam egyből elválni, de nem tudom, hogy helyre tudjuk-e hozni. Az én férjem is nagyon igyekszik, de ami megtörtént, nem tudom kitörölni. Nagyon sokat gondolok én is arra, hogy miket csináltak, ők is szexchat-eltek, sőt üzenetváltás közben utaltak rá, hogy milyen jó a nő az ágyban.
2020. júl. 11. 21:24
 5/21 anonim ***** válasza:
88%
Repülne nálam. Nem egy egyalkalmas kis valami volt, ami után észbe kapott, és igyekszik ignorálni a nőt, és teper, hogy visszakapjon.
2020. júl. 11. 21:24
 6/21 A kérdező kommentje:

Az 5-ös nem tudom, mit olvasott. :)

#3 Nekem is megfordult a fejemben, de mindketten azt mondták, nem mentek tovább. A nővel a férjem tudtán kivűl beszéltem, szóval még egyeztetni sem volt idejük. :)

#4 köszönöm, hogy írtál. Szerintem nálunk is elhúzódik addig. Nem tudom, mikor leszek rajta túl legalább annyira, hogy aludni tudjak 5-6 óránál többet. Írhatok neked privátot?

2020. júl. 11. 21:58
 7/21 anonim ***** válasza:
91%
Sajnálom lányok, kitartást! Én eddig se bírtam volna elviselni a szituációt. A bizalmam örökre odalenne, a kísértés most már mindig ott lesz. Váltson munkahelyet, kezdjen új életet. Biztos nem tudnál elviselni ezt így.
2020. júl. 11. 23:05
 8/21 anonim ***** válasza:
66%
5éve,hogy kiderült,hogy viszonya volt. Még most sem vagyok túl rajta,de együtt maradtam vele. Én 1-2órát nem tudtam aludni,nem 5-6ot. Nem is ettem,pedig 4 hónapos terhes voltam. Megértem,hogy úgy érzed,hogy igazat mondanak,mert azt akarod elhinni. Én is így voltam vele. 😥 Azt is el hittem én is,hogy nem volt érzelem. Mert elakartam. De ha nem lett volna nem lett volna vele. Ja,meg a postafiókját sem hallgatta le 60 perceken keresztül. A mai napig tagadja,holott rajta volt a hivaslistan. Idővel minden a helyére kerül majd,mi miért volt,S mindaz a nő miatt. Nem lesz jó érzés. Sajnálom. Még most is ha megölel,puszit ad arra gondolok nem e a nő jár az eszébe. Szerinte még én vagyok a hülye,hogy még mindig ezzel foglalkozom. Nem érti mit okozott ezzel. Inkább hagyott volna el.
2020. júl. 12. 04:08
 9/21 A kérdező kommentje:

#8 Sajnálom. Neked sem lehetett könnyű terhesen. :(

Meddig tartott a viszonyuk?

Nagyon erős vagy, hogy így tudsz élni.

Tegnap éjjel 2-ig beszéltünk, v szekedtünk, minden apró részlet érdekelt, a miértek is.

Férjem azt mondja, semmit nem jelentett neki, 9 év alatt ez a kilengése volt egyedül, voltak hullámvölgyek a gyerekek születése után (főleg az elsőnél), mégsem tett semmit. Eddig.

Még mindig azt gondolom, hogy így nem tudom, hogy fog működni a későbbiekben a házasságunk. 1. Nem tudom megbocsátani, hogy más nőhöz nyúlt.

2. Ez lehet halványul idővel, de eszembe fog jutni, amikor hozzám ér vagy megölel. Most meg a látványát sem viselem. :(

Elmegyek egy időre itthonról a gyerekekkel, át T djam gondolni kicsit a dolgokat.

2020. júl. 12. 08:52
 10/21 anonim ***** válasza:
90%
A férjem is ezt mondta nem jelentett semmit,ahogy a tiétek is. Ugye nem hiszed el? Akkor nem csinálta volna. Ennyi. Nincs ezen mit magyarázni. De ilyenkor mind ezt mondja,persze a biztosat nem akarják feladni.
2020. júl. 12. 09:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!