Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Másnál is ilyen hullámzó a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnál is ilyen hullámzó a megcsalás feldolgozása?

Figyelt kérdés

Kezdem az elején. :)

40 felé közeledünk mindketten, 9 éve vagyunk együtt, 6 éve házasok, szinte azonnal összeköltöztünk megismerkedésünk után, 2 gyerekünk van.

Egy hónapja derült ki, hogy a férjem megcsalt az egyik kolléganőjével. Ahogyan történt: egyre többet beszélgettek, eleinte a nő mesélt sokat a kihűlt házasságáról (igen, ráadásul ő is házas), majd mivel az irodában nem tudtak normálisan beszélgetni, kitalálták, hogy reggel bemennek kicsit hamarabb, és egy parkolóban beszélgettek (férjem elmondása szerint) 5-10 perceket. Majd kétszer volt csók, kétszer petting, ebből az egyik közös. Részleteket többet nem tudok ezekről.

Miután kiderült, beszéltem telefonon, fb-on a nővel (a helyzethez képest kultúráltan) és az ő férjével is. Tőle kaptam meg néhány üzenet váltásukat, ami elég intenzív volt, több szexchattel fűszerezve. Kiakadtam, sírtam, beszéltünk rengeteget a férjemmel. Próbáltunk túljutni rajta, voltunk kettesben otthon, kettesben kirándulni, közös program négyesben a gyerekekkel, de mindig az járt a fejemben, hogy miket írtak, meg a kis jelenet az autóban...

Nem vált be a figyelemelterelés. Aztán most hét közepén valami elszakadt bennem, sírtam órákig, mondtam, hogy elmegyek, nem akarok tőle már semmit, csak a gyerekek miatt vagyok még itthon. Nem engedett, fél órás kiselőadást tartott, hogy mi egy család vagyunk, szerelemből születtek a gyerekeink, nagyot hibázott, de jó apa és férj lesz ezután, mindent megtesz, amit csak szeretnék. Ez tényleg így is van, nagyon igyekszik, nagyon bántotta/bántja a dolog őt is.

De most mondtam, hogy hagyjon, ne is beszéljünk, csak amit muszáj. Ez így megy pár napja, és azóta kicsit jobban érzem magam.

Visszatérve a kérdésemhez, egy hónapja azt érzem, hogy nem ezt érdemeltem, annyira nem volt rossz a házasságunk, hogy más nőhöz nyúljon. Máskor meg azt, hogy de megölelném, hozzábújnék, és felejtsük el mindent. De akkor beugranak a képek, hogy mit csináltak, és megint rosszul érzem magam.

2020. júl. 11. 21:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
69%
25 éves évfordulónkon derült ki,hogy megcsalt...Itthon feszültség volt,a munkahelyén szintén,ezek összeadódtak,jött a megértő társ ugye..Egyébként én is mindig meghallgattam,tehát ezt hiába mondta,mert mindig mellette álltam és figyeltem rá..Mindegy,megbánta,gyerekek és az érzéseim miatt megbocsájtottam neki..sajnos összetört bennem,az a csodálatos,különleges kapocs, ami kettőnk közt volt..Szeret,minden megy tovább,de mikor az évfordulója közeleg,olyan szomorúság tölt el,hogy sírni tudnék..Gyűlölöm hogy ezt tette,de közben szeretem is,borzalmasan megosztó érzések kavarognak bennem sokszor,pedig már 3 év eltelt lassan.. :-(Nálunk is ez volt,minden részletet tudni akartam,és miután megbeszéltünk mindent,ők még váltottak pár levelet.Ez se lett volna gond,mert tudtam hogy nem lehet egy nap alatt pontot tenni ilyesmire,de nem mondta el.Ez bántott inkább igazán.
2020. júl. 13. 11:03
 12/21 anonim ***** válasza:
50%
Ja és én nagyon ostoba voltam,mert azonnal visszafogadtam az ágyamba is..Ezt már bánom,te legyél okosabb.Pár hétig hagy epekedjen utánad.Igaz neked se lesz könnyű,de érezze a súlyát annak amit tett.Én sajnos kapcsolat és szeretetfüggőként nem bírtam megtenni..
2020. júl. 13. 11:05
 13/21 anonim ***** válasza:
84%
Keresnék valami jó pasit,lehúznám ahogy csak lehet,nem foglalkoznék vele egyáltalán....Ezt nem tudják elviselni😂😆Ja,és zabáljon ahol akar😆
2020. júl. 13. 13:28
 14/21 anonim ***** válasza:
71%
Csak egy tanács: Ha jót akarsz magadnak,ne akard tudni a részleteket...
2020. júl. 13. 15:20
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsónak nagyon igaza van! Ráadásul a háromnegyede hazugság lesz. Abba az egynegyedbe meg belepusztulsz.
2020. júl. 13. 22:39
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
A megcsalás egy döntés, a férjed eldöntötte abban a pillanatban, amikor randikat beszélt meg ezzel a nővel. Nyilván most az evidens válasz, hogy nézd a gyerekeid érdekeit... de most nem tudnám nyugodt szívvel ezt tanácsolni neked, mert én biztos, hogy nem bocsátanék meg a te helyedben soha. Ha a férjed úgy érezte, hogy újdonságra vágyik, ezt veled kellett volna megbeszélnie és megoldást találni rá, nem egy kolléganőjét megujjazni egy parkolóban. Te ennél jobbat érdemelsz szerintem.
2020. júl. 15. 11:14
 17/21 A kérdező kommentje:

#16 Honnan tudod, hogy ő kezdeményezte az irodán kívüli beszélgetést?

És azt, hogy megujjazta? Ki is nyalhatta volna akár. Vagy csak simán kézzel simogatja...

2020. aug. 15. 11:59
 18/21 anonim ***** válasza:

Tök mindegy ki kezdeményezte. Tök mindegy mit vàlaszolnak. Megtörtént,ennyi. Megalázott,átvert,megcsalt, kibeszélt,eceterra...

Te tudod

2020. aug. 15. 21:14
 19/21 anonim ***** válasza:
Mi újság veletek?
2020. szept. 16. 07:51
 20/21 anonim ***** válasza:

16-os vagyok

Kérdező: számít, hogy ki kezdeményezte? A férjed belement.

Mivel jobb a petting, mint az orális szex? Mert szerintem semmivel.

2020. szept. 16. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!