Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnál is ilyen hullámzó a megcsalás feldolgozása?
Kezdem az elején. :)
40 felé közeledünk mindketten, 9 éve vagyunk együtt, 6 éve házasok, szinte azonnal összeköltöztünk megismerkedésünk után, 2 gyerekünk van.
Egy hónapja derült ki, hogy a férjem megcsalt az egyik kolléganőjével. Ahogyan történt: egyre többet beszélgettek, eleinte a nő mesélt sokat a kihűlt házasságáról (igen, ráadásul ő is házas), majd mivel az irodában nem tudtak normálisan beszélgetni, kitalálták, hogy reggel bemennek kicsit hamarabb, és egy parkolóban beszélgettek (férjem elmondása szerint) 5-10 perceket. Majd kétszer volt csók, kétszer petting, ebből az egyik közös. Részleteket többet nem tudok ezekről.
Miután kiderült, beszéltem telefonon, fb-on a nővel (a helyzethez képest kultúráltan) és az ő férjével is. Tőle kaptam meg néhány üzenet váltásukat, ami elég intenzív volt, több szexchattel fűszerezve. Kiakadtam, sírtam, beszéltünk rengeteget a férjemmel. Próbáltunk túljutni rajta, voltunk kettesben otthon, kettesben kirándulni, közös program négyesben a gyerekekkel, de mindig az járt a fejemben, hogy miket írtak, meg a kis jelenet az autóban...
Nem vált be a figyelemelterelés. Aztán most hét közepén valami elszakadt bennem, sírtam órákig, mondtam, hogy elmegyek, nem akarok tőle már semmit, csak a gyerekek miatt vagyok még itthon. Nem engedett, fél órás kiselőadást tartott, hogy mi egy család vagyunk, szerelemből születtek a gyerekeink, nagyot hibázott, de jó apa és férj lesz ezután, mindent megtesz, amit csak szeretnék. Ez tényleg így is van, nagyon igyekszik, nagyon bántotta/bántja a dolog őt is.
De most mondtam, hogy hagyjon, ne is beszéljünk, csak amit muszáj. Ez így megy pár napja, és azóta kicsit jobban érzem magam.
Visszatérve a kérdésemhez, egy hónapja azt érzem, hogy nem ezt érdemeltem, annyira nem volt rossz a házasságunk, hogy más nőhöz nyúljon. Máskor meg azt, hogy de megölelném, hozzábújnék, és felejtsük el mindent. De akkor beugranak a képek, hogy mit csináltak, és megint rosszul érzem magam.
#16 Honnan tudod, hogy ő kezdeményezte az irodán kívüli beszélgetést?
És azt, hogy megujjazta? Ki is nyalhatta volna akár. Vagy csak simán kézzel simogatja...
Tök mindegy ki kezdeményezte. Tök mindegy mit vàlaszolnak. Megtörtént,ennyi. Megalázott,átvert,megcsalt, kibeszélt,eceterra...
Te tudod
16-os vagyok
Kérdező: számít, hogy ki kezdeményezte? A férjed belement.
Mivel jobb a petting, mint az orális szex? Mert szerintem semmivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!