Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kedves férfiak, valójában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves férfiak, valójában hány udvarlójuk van a nőknek hetente?

Figyelt kérdés
Sokuk szerint évente 1-2 már meglepő :)
2020. okt. 6. 18:39
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
71%

Ízlés kérdése. Szerintem vicces, szánalmas és undorító, amikor férfiak itt picsognak, hogy még az átlagos nőknek is hány száz udvarlója van, ami nem igaz. Azt elhiszem, hogy aki vékony, csinos, szép, fiatal és tinderezik, instán van fenn, tehát szem előtt van, annál próbálkoznak sokan. De ez nem az átlag nők tapasztalata. És itt ezek a lúzerek olyan vadul vonják kétségbe a tényeket, mintha bizony nem tudnánk mi pontosan, hányan próbálkoznak be nálunk.

Itt beszél ez a srác az exéről. Egy átlagos magasságú, vékony szőke nő akármilyen átlagos, tud kitenni olyan fotót, amire ugranak a pasik, én ezt is elhiszem. (Eleve ebben az elhízott országban ő már csak ettől nem számít átlagosnak) Én is tudnék felturbózott fotókkal nyomulni, de mi értelme, amikor az életben szeretnék valódi párt és nem internetes udvarlókat? Én egyedülálló anyuka vagyok, nálam a nős pasik nyomulnak. Hát köszi, de ezt nem veszem érvényesnek, tekintve, hogy párkapcsolatot keresek.

2020. okt. 6. 20:17
 22/29 anonim ***** válasza:
53%

szőke nőre ráír egy csomó kanos gyökér...amúgy ha olyan átlagos volt, miért is jártál vele

Egyetemen tanítok, mikor végzett, akkor találkoztunk. Idősebb vagyok nála 10 évvel. Rendkívül értelmes volt, az tetszett. Szinte nem is volt 4 esnél rosszabb jegye az 5 év alatt (mérnöki szak).

2020. okt. 6. 20:18
 23/29 anonim ***** válasza:
39%
Visszatérve, exem olyan helyen dolgozott, ahol beléptetőrendszer volt reggel, képpel, névvel. És nem egyedül lépett be reggelente oda ahová, hanem 100-200 másik (nem mérnöki) alkalmazottal (és nem mindig ugyanazokkal).
2020. okt. 6. 20:21
 24/29 anonim ***** válasza:
56%

Attól függ. A legtöbb nő szerint akivel beszéltem ilyesmiről,"attól, hogy rámírnak napi 20-an az nem azt jelenti, hogy ismerkednének, hová gondolsz? Azok csak gyökerek , meg biztos dugni akarnak. És az sem udvarlás, hogy a 'fiúhaverommal' moziba megyünk, kajálunk, lógunk sokat. Ők csak haverok."

Igazából kizárólag azt veszik észre, aki számukra top pasi, és ebből persze, hogy évente 2 van csak.

2020. okt. 6. 22:44
 25/29 anonim ***** válasza:
67%
#22 Ja, mérnöki szak nőként,tényleg teljesen átlagos, nincs több kérdésem. Olyan szakmája van hogy már egyetemen is de utána is rengeteg szingli férfi van körülötte. De ez nem fog összejönni egy óvónőnek, ápolónak, eladónak, tanárnőnek, szociális munkásnak, gyógypedagógusnak, és még sorolhatnám.
2020. okt. 7. 06:13
 26/29 anonim ***** válasza:
69%
Igen, gyárban dolgozik. Autógyártó cèg. Tervez, modellez. Es 50 bol 49 ember ott fèrfi. Szóval rengeteg a ferfi es a legtobb probalkozik is.
2020. okt. 7. 07:17
 27/29 anonim ***** válasza:
69%
Aki meg lepontozott, az irjon ram es megmutatom. H semmi sem kamu.
2020. okt. 7. 07:18
 28/29 anonim ***** válasza:
24%

Tisztázni kellene az udvarlás fogalmát! Beszélgetésbe kezdek, levelezésbe, egy este teszem a szépet, egy buliban együtt vagyunk vele, stb!

Ez nem udvarlás, ezek még nem udvarlók!

2020. okt. 7. 18:43
 29/29 anonim ***** válasza:
52%
Ezt az itteni fiúkák nem értik.
2020. okt. 7. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!