Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kedves férfiak, valójában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves férfiak, valójában hány udvarlójuk van a nőknek hetente?

Figyelt kérdés
Sokuk szerint évente 1-2 már meglepő :)
2020. okt. 6. 18:39
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

lebuktam, nekem nem nők a nők, csak ha vékony insta egyetemisták.

bocs csajok!

2020. okt. 6. 19:18
 12/29 anonim ***** válasza:
84%
Nem lebuktál, hanem tisztázd le az elején. Mert nekik lehet hogy van sok udvarlójuk, de az átlag nőnek nincs. Pláne ha nincs fent társkeresőn.
2020. okt. 6. 19:21
 13/29 anonim ***** válasza:
84%
Ja, akkor miért nem úgy kérdezted, hogy a nők 10%-a?
2020. okt. 6. 19:23
 14/29 A kérdező kommentje:
összességében emlitettem a nőket, kollektiven, zusammen, ha megengeded jóbarát :)
2020. okt. 6. 19:23
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Jó, mi meg úgy értettük, hogy hány férfi udvarol nekünk egyszerre. Ha kivonjuk a felesleges fehérjehalmazokat, akkor egész pontosan évente egy, maximum kettő. A többit meg pont azért nem tekintjük kezdeményezésnek, mert nem tekintjük férfinak a kezdeményezőt.

Lefordítom: az, hogy naponta ír privátot valami gyökér, az nem kezdeményezés.

2020. okt. 6. 19:42
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Pláne nem udvarlás.
2020. okt. 6. 19:48
 17/29 anonim ***** válasza:
78%
Kiindulok az exemből, átlagos arc, vékony testalkat, 167 cm magas, szőke, kék szemű. De tucat lány volt, simán elmész mellette az utcán, max csak ránézel mert nem az a világi szép nő. Szakítottunk pár év után. Egy tánccsoportba is jártunk. Egyszer bő 3 hónap után a lakásánál jártam, bekopogtam hozzá, mi újság hogy van. Kinyitott, beszélgettünk. Kíváncsi voltam vannak-e udvarlói egy átlag lánynak. 23 éves volt akkor. Odaadta a telóját, hogy nézzek bele, mert ő éppen főzött (mindig megbíztunk egymásban kapcsolat alatt is, soha nem volt rejtegetni valónk). 83 messenger beszélgetést fedetem fel, amiból legalább 65 próbálkozás volt random, szinte ismeretlen férfiaktól. Mindez 103 vagy 105 nap alatt. Az 1 órás ottlétem alatt meg vagy 12 messenger vcalling volt random ,,zaklatóktól (mármint ismertlen próbálkozóktól)", ennek java munkahelyről, úgy hogy soha egy szót sem beszélt velük, vagy a tánccsoportból a férfiaktól. ÉS mindezt egy átlagos lányra...Akkor gondoljuk el mi lehet egy még szociálisabb (exem mérsékelten az), extrovertált, csinos és vonzó nő esetén. Szerintem sok száz próbálkozó havi szinten. Borzasztó ami manapság folyik, minden férfi szinte minden létező ,,lyukra" lő, vagy szeretne.
2020. okt. 6. 19:55
 18/29 anonim ***** válasza:
86%

Hú, milyen meglepő, hogy egy vékony, szőke nőre ráír egy csomó kanos gyökér...amúgy ha olyan átlagos volt, miért is jártál vele? Ilyen sheggfejek jelentkeznek mint te, akik szerint egy átlagos tucatlány vagy, de nincs más, akkor bepróbálkoznak? Ez inkább lehangoló.

Mindegy, ha minden nő, akkor a mi tapasztalatunk is számít,márpedig az évi 1-2. Sorry.

2020. okt. 6. 20:00
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Te azt honnan szűröd le, hogy ki hazudik és ki nem? Hazugságvizsgáló vagy?
2020. okt. 6. 20:02
 20/29 A kérdező kommentje:
imádom a kommenteket XD
2020. okt. 6. 20:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!