Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves férfiak, valójában hány udvarlójuk van a nőknek hetente?
Akiket én ismerek és akik engem érdekelnek 20-25 éves, első sorban egyetemista lányok, náluk simán havonta többször előfordul, hogy ismeretlenül rájuk ír valaki face-en/messengeren ismerkedési céllal. És ez még csak az ottani. Ha van valamekkora ismerősi körük, néha eljárnak valahová szórakozni, vagy úgy általában nem csak az otthon és a suli/munka közt ingáznak, akkor vannak bőven kérők a valóságban és virtuálisan is. Ez meg most annyira változó lehet egyénenként, hogy valakinek havi 2, valakinek meg heti 2. De sok.
26/F
Amúgy a sokuk szerint max 5 nő.
Belinkelem a kérdést mielőtt megint kamus nő leszek.
Egyébként tényleg annyira unalmas az életed,hogy felteszed ezt a kérdést a férfiaknak is mert ők aztán biztos jobban tudják mint a nők. :D
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
"10-20 szokott lenni egyszerre,"
Meg ahogy elképzelitek.
Akinek minden mindegy, csak nő legyen és mindnekire rámozdulok pasik nem számítanak.
Tudod, azok, akik folyamatosan minden nőnél bepróbálkoznak.
Na most.
Erről miért a pasikat akarod kérdezni? Ők jobban tudják, mint maguk a nők? :D Jaa, hogy a nők hazudnak. De a pasik ezt akkor sem tudnák megmondani
Ez mindenkinek mástól függ. Hogy néz ki, milyen pasik veszik körül, stb. Most attól, hogy valakinek sok van, másnak nem lehet 1-2 évente?
Persze tudom tudom, minden nő, még egy 10/4-es is rengeteg jelölt közül válogathat, míg a pasik közül a jobbaknak sem jut nő, és ez MINDEN egyes emberre kivétel nélkül igaz
Látom, benned is van valami sértettség, mert már az előző kérdésedből is érződött, de ebből meg csak úgy ömlik
Nekem is sajnos ez az alapfelvetésem, h honnnanagetziből tudjam?
Összesen 8-10nő életét kísérem figyelemmel, a javuk 40+.
A többi meg stabil kapcsolatban él a fiatabbak közül kb 1-2híjàn.
Na az ő udvarlószàmukkal sem vagyok tisztàban, hidd el.
"Látom, benned is van valami sértettség, mert már az előző kérdésedből is érződött, de ebből meg csak úgy ömlik"
Ennél jobban nem tudtál vna mellélőni :D
Szimplán technikai trollkérdések :) de legalább kiderült h a pasik jobban tudják mint ti magatok, kár is hazudni mostantól :)
**********irónia level ultimate*********
Na de akkor ne így tedd fel a kérdésed, hogy a nőknek, hanem, hogy az insta cicáknak, vagy 25 éves, szingli, vékony, egyetemista lányoknak. Csak hogy tisztázzuk. Mert már a kérdésből is látszik, hogy neked egy harmincas, negyvenes az nem nő. Egy túlsúlyos, antiszoc szorongó lányka nem nő. Egy csúnya nő sem nő. Tovább megyek: egy átlagos, nem társkeresőző nőnek sem udvarolnak sokan, aki visszahúzódóbb természetű és az otthon meg a munkahelye között ingázik.
Itt meg főként ilyenek válaszoltak, ez okozza a félreértést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!