Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Összejönnétek olyan nővel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek olyan nővel, aki 34 évesen még a szüleivel él?

Figyelt kérdés
Dolgozik és besegít a háztartásban, de amíg nem alakul ki komoly kapcsolata, nem szeretne elköltözni

2020. okt. 5. 13:44
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
19%
Ez kevés infó. Annakidején egyébként egy kb ilyenkorú csajjal ismerkedtem. Nekem már akkor volt budai téglalakásom (nem garzon, egészséges élettérrel jövőbeni családnak). Csaj vidéki panelban lakott szülőkkel. Nehezményezte hogy nincs autóm, nem felfogva hogy Bp belső részein nem szükséges. Persze visszakérdeztem “hát neked mid van se autód se lakásod”. Erre ő:” de hát voltam olyannal akinek mindkettő volt”. Kérdem “mennyi ideig“. Válasz : “ hát párszor lefeküdtünk”. Tulajdonképpen neki én visszalépés lettem volna mert lefeküdt már olyannal aki tehetősebb volt nálam.
2020. okt. 5. 14:22
 12/25 anonim ***** válasza:
60%
Igen, ha képes lenne rövid távon belül közös albérletbe költözni.
2020. okt. 5. 14:27
 13/25 anonim ***** válasza:
85%

Miért ne!

Soha nem úgy kezdem hogy hol laksz és kível, és ha sikeres a randi meg van az összhang szimpatikusak vagyunk egymásnak akkor meg már nem érdekel!

F

2020. okt. 5. 15:01
 14/25 anonim ***** válasza:
21%

"2: Ne haragudj, de minek vegyek ki albérletet, mikor az elvinné az egész fizetésemet???"

Oldja meg majd a "férfi".... Tipikus kettősmérce.

2020. okt. 5. 15:38
 15/25 anonim ***** válasza:
57%
14: Ki írt ilyet? Tudsz te szöveget értelmezni? Te sem vagy a legélesebb kés a fiókban.
2020. okt. 5. 15:43
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2020. okt. 5. 15:52
 17/25 anonim ***** válasza:
0%
14-es vagyok, 5-ösnek ment a válasz, bocs.
2020. okt. 5. 15:58
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Szüleim nem toltak lakást a popóm alá, a fizetésem pedig alacsony, így egyelőre otthon lakom. Autót azt készülök venni. Nem azt várnám a férfitól, hogy teremtse meg a lakást, hanem azt, hogy fogadja el, hogy közösen kell megteremteni. Ez sajnos nem bejövős nekik, de ezzel nem tudok mit kezdeni.

Egyébként ha ezért nem jönnek össze veled, mert szülőkkel élsz, akkor innentől az egész fizud albérletre költöd vagy veszel lakást egy valag hitelre (már ha kapsz)? Szerintem az se jön be nekik, ha valaki tele van hitellel, mert akkor meg azt találják ki, hogy velük akarod kifizetettni.

2020. okt. 5. 15:58
 19/25 anonim ***** válasza:
68%

Én igen, mert akkor valószínűleg jól megtanúlt főzni.

Nem úgy mint sok mai lány, hogy még a tojás rántotta sem megy.

2020. okt. 5. 16:28
 20/25 anonim ***** válasza:

"Remélem, ugyanannyi degradáló választ fogok itt is olvasni, mintha férfi írta volna a kérdést..."

Nem fogsz:D A gyk-s pasik többsége a hóemberrel is összejönne, szóval...

2020. okt. 5. 16:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!