Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találkoztatok a leendőbelitekkel?
Nem rég szakitottunk a párommal 2 év után úgy döntött, hogy túl sokat foglalkozok vele és szakított velem. Nem volt egy jó kapcsolat (eltiltott a barátaimtól, nem mehettem bulizni, mindenkire féltékeny volt) de én nagyon szerettem Őt sajnos így kibirtam.
Miután szakítottunk újra felvettem a kapcsolatot a barátaimmal, átjárkálok hozzájuk, házibulikat tervezünk nem sokára, de fogalmam sincs hogy ismerkedjek új emberekkel. Hagyni szeretnék magamnak egy kis időt így a szakítás után.. sokszor még mindig úgy érzem hogy hiányzik bár nem kéne. 20 éves egyetemista vagyok sajnos nem Pesten se nagyobb városokba, eü-n vagyok szóval nagyrészt lányokkal találkozok csak. Kicsit parázok hogy nem fogok találni új barátot, vagy egyáltalán olyan fiút aki végre normális lenne.
Akkor emésztgesd ezt a tanulságot: jó pasit, vagy normálisat akarsz?
Persze kivételek mindig vannak, de nagy általánosságban az általad említett ember nem létezik.
Aki átlag feletti kinézetű pasi, annak mindig van/lesz választási lehetősége, tehát mindig sokkal többet meg fog engedi magának veled szemben, mint egy olyan srác, akinek mérsékelt sikerei vannak párkapcsolatokat illetően, azaz átlagosan néz ki.
Nekemnem kell átlag feletti pasi:) az exbarátom pocakos volt pedig csak 23 éves volt (már 21 évesen mikor megismertem is ilyen volt) pedig amugy vékony volt. Jól nézett ki (szerintem) mégis én voltam a 2. barátnője, mostmár tudom h a lenyűgöző személyisége miatt. Szerettem mert jó ember volt ha kettesben voltunk, amugy meg ha távol kerültünk egymástól átment egy faszba legtöbbször.
Én egy olyan férfit akarok mellém aki normális és törődik velem. akinek nem kell sirdogálnom azért hogy találkozzunk. pont.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!