Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol találkoztatok a leendőbeli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találkoztatok a leendőbelitekkel?

Figyelt kérdés

Nem rég szakitottunk a párommal 2 év után úgy döntött, hogy túl sokat foglalkozok vele és szakított velem. Nem volt egy jó kapcsolat (eltiltott a barátaimtól, nem mehettem bulizni, mindenkire féltékeny volt) de én nagyon szerettem Őt sajnos így kibirtam.

Miután szakítottunk újra felvettem a kapcsolatot a barátaimmal, átjárkálok hozzájuk, házibulikat tervezünk nem sokára, de fogalmam sincs hogy ismerkedjek új emberekkel. Hagyni szeretnék magamnak egy kis időt így a szakítás után.. sokszor még mindig úgy érzem hogy hiányzik bár nem kéne. 20 éves egyetemista vagyok sajnos nem Pesten se nagyobb városokba, eü-n vagyok szóval nagyrészt lányokkal találkozok csak. Kicsit parázok hogy nem fogok találni új barátot, vagy egyáltalán olyan fiút aki végre normális lenne.

2020. okt. 4. 15:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
10%

Ez annyira gáz, mármint az, hogy egy 20 éves lány nem kap férfit.

Neked nincs életed? Nem utazol buszon? Nem jársz boltba? Edzeni? Könyvtárba? Bárhová? Minden teli kanokkal, válassz egyet...párat, oszt' kész!

2020. okt. 4. 15:52
 2/12 anonim ***** válasza:
21%

Nagyon ronda lehetsz ha egy pasi sem környékezett még meg.

Vagy soha nem mozdulsz ki a házból.

2020. okt. 4. 16:21
 3/12 anonim ***** válasza:
47%
Mi itt a gyakorin ismerkedtünk meg. A szex rovatban.
2020. okt. 4. 16:31
 4/12 anonim ***** válasza:
79%

De kib*szott értelmes kommentek jönnek, egyszerűen elképesztő.

nem vagy csúnya, se ronda, ezt felejtsd el. pl.: a testvérem jó csaj, de őt csak a gyökerek találták be egészen 23 éves koráig. Most párkapcsolatban él lassan 3 éve.

Említetted a baráti köröd, menj el szórakozni velük, hátha.

2020. okt. 4. 16:31
 5/12 A kérdező kommentje:

Miiicsoda.

Kb 2 hete szakítottunk a párommal, engem eléggé megsínylett én terveztem vele jövőt.

Nem vagyok ronda, de a vírus miatt nem nagyon mozdulok ki a házból, kb csak az egyetemre meg mint irtam a baráti körben.

Hát én nem az a tipikus mai 20 éves vagyok 8 kiló sminkkel meg jólvan dugjunk egyet gondolkodással. Én komoly kapcsolatot szeretnék ahogy eddig is. sosem érdekeltek a rövid kapcsolatok.

Sajnos nagyon kis városban élek. vagyis faluban. de bejárok a városba az egyetemre. nem igazán kezdtem neki keresni bárkit is.

2020. okt. 4. 16:32
 6/12 A kérdező kommentje:
4es köszönöm ez jól esett. Sajnos a baráti körrel az a baj hogy új emberek nem igazán fordulnak meg egy egy házibuli alkalmával :/
2020. okt. 4. 16:34
 7/12 anonim ***** válasza:

5.-re.

Akkor: [link]

2020. okt. 4. 16:34
 8/12 A kérdező kommentje:
Nem igazán értem ezt. 20 évesen ne akarjak komoly kapcsolatot vagy mi? Nem vagyok unalmas, tetoválok hobbi szinten, festek rajzolok futok van jogsim imádok videójátékokkal játszani.
2020. okt. 4. 16:52
 9/12 anonim ***** válasza:

2 hét? Ne viccelj, te 2 hét után már azon gondolkozol, hogy jajistenem, nem lesz senkim?

Kicsit hagyj magadnak időt, a házibulikban pont az a jó, hogy barátok között, biztonságos, együttérző környezetben nyalogathatod a sebeidet, lezárhatod életed előző szakaszát.

Próbàlgasd a szárnyaidat egyedül, alakítsd az életedet úgy, hogy csak te döntesz és egyben csak magadra számíthatsz.

Hidd el, csak több leszel tőle. Ha most összejössz valakivel, lezáratlan előző kapcsolattal a hátad mögött, azzal csak a másik idejét rabolod.

Ha már két éve a kutya sem néz rád, mint ahogyan rám, akkor el lehet kezdeni aggódni :D

2020. okt. 4. 18:58
 10/12 A kérdező kommentje:
Kedves vagy xD köszönöm a választ. Tudom hogy így van, csak tudod mikor az első szerelmed kidob úgy érzed nincs remény és többet nem találsz jó pasit, aki normális is. (nem mintha Ő az lett volna).
2020. okt. 4. 19:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!