Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok nem akarnak ismerkedni?
Én ezt nem panaszkodásképp írtam le, hanem tényként. Ez így zajlik. Lehet hogy rosszul csináltam eddig, de más lányokat flölrt nélkül is észrevesznek én pedig biztosan nem fogok elkezdeni most, középkorúan flörtölni, mert a pasik többsége már kapcsolatban van, de jó részüket ez nem zavarja, tehát nem akarok kellemetlen helyzeteket.
És aki egész életében láthatatlan, annak önbizalma sincs a flörtöléshez. Nem vagyok kuka amúgy, beszédes vagyok és vidám, tehát ha beszélgetés alakul ki, akkor viszem a prímet simán. De nem fogok bámulni pasikat meg hajtincset csavargatni meg tudom is én mert az megjátszott, ostoba viselkedés lenne.
Fúú kemény témába csaptunk bele úgy látom de örülök, hogy mindenki normálisan leírta a véleményét esetleg az ő helyzetét.
Tudom nagyon jól hogy nem jó online ismerkedni, ebben tisztában vagyok. A baj ami erre kényszerít az, hogy 24 éves vagyok 2 helyen dolgozok, hogy meg tudjam venni a kiszemelt telket és műhelyt/lakást építeni van egy kb 5-6fős baráti társaságom ahol mindenki pasi + autószerelő ként nagyon kevés csajjal van kontakt (csak a filmekben vonzó egy autószerelő! A való életben olajos kéz, koszos ruha + az ember aki mindenkit lehúz 😅😅)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!