Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 éves múltam, Hol ismerkedjek ha munkahelyen kívül nem járok nagyon sehova, ?
Nekem is vannak ismerőseim, akik tinderen jöttek össze, már összeházasodtak.
Ma már a legtöbb magányos embere ott köt ki, nem csak alkalmi dolgok miatt.
Én mondjuk kutyasétáltats közben ismerkedtem meg több párommal is, az elég egyszerű dolog, kutyák leszólítják egymást, gazdik meg beszélgetünk, hamar kiderül, hogy van-e közös szimpátia. Persze, ez miatt nehogy legyen kutyád, ha nem vagy állatbarát vagy tudnád szeretni amúgy... az egy 10-15 évre szóló dolog.
Neten is ismerkedtem előtte, ott is volt nekem egy két lány, volt amelyik komolyabb is lehetett volna, de nekem nem volt szimpatikus.
Kisboltba is ahol törzsvásárló voltam, az eladó lány elkezdett velem flörtölni egy idő után, mire észre vettem, késő volt, mert pont költöztem :D Azóta nem járok oda, ezt mondjuk sajnálom.
10-es vagyok
Örülök, hogy mások megszavazták, hogy lehetetlen tinderen feleséget találni. Biztos álmodtam akkor.
Tény, hogy tele van filléres ribizlivel, de nagyon sok komoly kapcsolatot kereső ember is van fent (férfi, nő egyaránt). Ki lehet szűrni, hogy kivel randizik az ember. Aztán a randival is lehet tovább szűrni. Nem célom senkit meggyőzni, leírtam, hogy nekem bevált, több ismerősömnek is. Ha valakit érdekelne, csak visszatartja az itt is jól megjelenő általános közvélemény, azoknak üzenem: szarni bele, ki kell próbálni. Mi a legrosszabb, ami történhet?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!