Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Nálatok maximum hány évvel idősebb férfivel járnátok?
Figyelt kérdés
2020. szept. 30. 18:34
A kérdező szavazást indított:
1-2 év
3-4 év
5-6 év
7-8 év
9-10 év
11-12 év
13-14 év
15-16 év
17-19 év
20+ év
36 szavazat
1/8 anonim válasza:
20 év van köztünk a férjemmel,de mindig is nálam fiatalabb barátaim voltak. Nem a kora határozta meg, hogy ő lesz a férjem,hanem az, hogy mennyire működünk együtt és tálaljuk meg a közös hangot. Vele sikerült a korától függetlenül. Nyilván,ha egy velem egykorúval sikerült volna ez,azt sem bántam volna. Teljesen mindegy csak jól kijöjjenek egymással a felek.
3/8 anonim válasza:
A szabály szerint az életkorodból kivonsz hetet és megszorzod kettővel.
Én 22 vagyok, ezek szerint max. 30 évessel fér bele. Ez 7 év, én az 5-6-ot jobban preferálom.
4/8 A kérdező kommentje:
#2: Akkor Soros György felesége néhány év múlva már illeni fog az öreghez.
2020. szept. 30. 19:05
5/8 anonim válasza:
Nekem 10 év is beleferne, jelenleg 26 vagyok.
Amúgy számomra 3-4-5 év tűnik "ideálisnak", az eddigi tapasztalataim alapján.
6/8 anonim válasza:
Olyan 2-6 évvel idősebbet képzelek el. Nyilván ha találok valakit aki nagyon hozzám illik de 1-2 évvel ettől eltér, az is beleférne.
23/L
7/8 anonim válasza:
11 évvel idősebb a férjem, soha egy percre sem okozott gondot az elmúlt 23 évben.
8/8 anonim válasza:
Nincs kőbe vésett aranyszabály. A párkapcsolat sikerességét, és boldogságát nem a korkülönbség határozza meg.
Persze vannak kérdéseket felvető furcsa esetek, pl. Vajna Timi, Kisfaludy Fanni Teha"amana, stb......
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!