Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mondják a lányok hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják a lányok hogy nem találnak megbízható fiút és olyat aki nem csak kalandot akar?

Figyelt kérdés

De közben aki nem ilyen azt meg észre sem veszik mert unalmas, nem férfias stb. Mégis azokkal a fiúkkal jönnek össze akik nem akarnak komolyat, semmibe veszi őket, hitegetik...

Mi az oka ennek?

Én olyan vagyok hogy csak olyat mondok amit komolyan gondolok, csak azért nem mondok semmit hogy jobbnak tűnjek. Én már rég óta szeretettel teli kapcsolatot akarok.

2020. szept. 26. 14:34
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
0%
13: gyújtsd fel azt majd szikrázik... Hülye vagy h beszpod a "mondanivalóját". Eszik füleden be, másikon ki. Hol a lyuk? Zárva? Akkor takarodj. Különben bétaként leszel elkönyvelve, és el is lettél könyvelve így.
2020. szept. 27. 07:46
 22/30 anonim ***** válasza:
0%

Engem mindigis a nők személye erdekelt, a testük csak utána.

Mindig azon agyalok, milyen jó programokat csinálhatnánk együtt, nem az, hogy na mikor dughatom már meg. És mégis az van, hogy mindig én vagyok elküldve.

Egyébként nekem sem volt tipikusan a zsánerem a nő, de volt bennem sgy egeszséges kíváncsiság, hogy megismerjem jobban. De persze gondolom mivel a nők válogathatnak, így nekik egy randi nem képez semmilyen ertéket, ha aznapra van még 2. Ez szomorú.

2020. szept. 27. 08:02
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
#22 Akkor gondold ezt. Én évente randizok kb 3x mégis elküldöm azt akivel előre érzem, hogy nem lesz semmi. Nem azért mert válogathatok, hanem jobb egyedül mint olyannal akihez nem tudok vonzódni. Nem is értem, mi ezzel a baj.
2020. szept. 27. 09:26
 24/30 anonim ***** válasza:
0%
23-igen ezt én is tapasztaltam, hogy minden magyar nőben egy jósnő bújik meg, mindent tudtok előre. A lottószámokat esetleg meg tudnád írni priviben?
2020. szept. 27. 10:25
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell jósolni, elég az önismeret. Neked is javaslom. Tudom mit keresek és mi tesz boldoggá.
2020. szept. 27. 10:47
 26/30 anonim ***** válasza:
92%
#20: ez után a megnyilvánulásod után egyértelmű, hogy annak a nőnek veled kapcsolatban kitűnően működtek az antennái, hogy elküldött.
2020. szept. 27. 11:27
 27/30 anonim ***** válasza:
31%
26, már megint hazudozol. Nem küldött engem el senki sehova, én küldtem el őket, mert defektesek voltak. Nem ugyanaz... Csak valahol zavar, hogy 10ből 9nő hulladék :/
2020. szept. 27. 12:04
 28/30 anonim ***** válasza:
Nem hazudozik, csak összekevert téged egy másik hozzászólóval. Aki a randijáról mesélt, ahol elutasították a randi végén és nem kapott több esélyt. Te nem vagy százas. Mi az, hogy hazudozik? Miért hazudna a te életed kapcsán? Csak reagált a kommentedre,ami alapján egy született idióta vagy.
2020. szept. 27. 12:26
 29/30 anonim ***** válasza:

#27: ezt nem te írtad?

"Eredmény: randi után pár órával-nincs meg a szikra. Esélyt sem adott arra, hogy legalább még 1-2 randin megismerhessük egymást jobban."

Akkor most ki is hazudozik?

2020. szept. 27. 13:04
 30/30 anonim ***** válasza:
Ezt nem a 27es írta, azaz én. Szóval akkor tárgytalan a hozzászólás ha nem nekem címezted.
2020. szept. 27. 23:12
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!