Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mondják a lányok hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják a lányok hogy nem találnak megbízható fiút és olyat aki nem csak kalandot akar?

Figyelt kérdés

De közben aki nem ilyen azt meg észre sem veszik mert unalmas, nem férfias stb. Mégis azokkal a fiúkkal jönnek össze akik nem akarnak komolyat, semmibe veszi őket, hitegetik...

Mi az oka ennek?

Én olyan vagyok hogy csak olyat mondok amit komolyan gondolok, csak azért nem mondok semmit hogy jobbnak tűnjek. Én már rég óta szeretettel teli kapcsolatot akarok.

2020. szept. 26. 14:34
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

Definiáljuk már azt, hogy mit értünk rosszfiú, nagy dumás menőcsávó alatt?

Mert nekem azok a srácok jutnak eszembe a gimiben, akik hangosak, gyúrnak, kekeckednek, hamar leteszik a jogsit és égetik a gumit suli után, stb.

Mi van emögött? Ez egy kibillent állapot, egoizmussal, nárcizmussal, agresszióval, egy komoly törtető habitussal. Hívhatjuk ezt egyfajta vadkan állapotnak is.

Na de mi van még emögött, egy későbbi, letisztult, érett állapotban? Küzdés, kitartás, célok, életerő, önbizalom, siker, teremtő / kreatív erő, stb.

Ez kell a nőnek egy férfiban igazából, erre búgnak rá. Nem arra, hogy milyen menőcsávó, hanem arra, hogy ebben a menőcsávóban ott van az, hogy később egy komoly apa, férfi, férj válhat.

De egy csendes, jóképű, visszahúzódó, lojális, kedves srácban ezek hol vannak, mint kisugárzás? Legalább edzene, vagy valami. Hobbi, elfoglaltság. Amit az első válaszoló is írt. Ami ad neki egy egészséges önképet, magabiztosságot, kisugárzást.

Persze egy jólfésült egyetemistának is lehet nője, ami valószínű egy hasonló kaliberű nő lesz. De akkor meg lehet, hogy nem jó vadra lősz, kedves kérdező. Akkor neked is olyan kaliberű nőt kell keresni, amilyen te vagy, és nem azokat a lányokat kergetni, akiknek nem vagy szimpatikus. Rossz helyen van a célkereszt.

Ez olyan, mint amikor a húszon harminc éves kalandozgatni akar szex terén egy érett negyvenes ötvenes nővel, és leáll a komoly társkereső oldalakon, ahol ezek a nők kb életükre megakarnak már állapodni. Akkor nem ott kell ezeket a nőket vadászni, hanem Tinderen, Badoon, vagy szimplán elmenni prostihoz.

Nem? Oda kell menni, ahol megtalálod az igényeidet.

2020. szept. 26. 15:51
 12/30 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy nem hiszed el, kérdező, de ha tudnál csajozni, te sem lennél olyan jófiú. Minél tágabbra nyílik a lehetőségek ollója, annál könnyebben elvágja a párodhoz fűző köteléket. Minél könnyebben szerzel magadnak új partnert, annál kevésbé fontos a jelenlegi pároddal megszenvedni a hétköznapok apró harcait.

A csajokhoz nyilván az kerül közel, aki tud velük bánni. De ahogy fentebb írtam, ez nem biztos, hogy hosszútávon jó döntés. (Illetve jó, de azt itt hosszú lenne kifejteni.)

2020. szept. 26. 18:24
 13/30 anonim ***** válasza:
Hát ez rejtély. Fél éve randiztam egy lánnyal, akinek elmondása szerint egy bántalmazó, nárcisztikus exe volt. Én-amilyen vagyok is- udvariasan, meghallgatva, érdeklődve közelítettem felé, egyáltalán nem nyomulósan, elmondva neki, hogy komoly kapcsolatot szeretnék. Eredmény: randi után pár órával-nincs meg a szikra. Esélyt sem adott arra, hogy legalább még 1-2 randin megismerhessük egymást jobban.
2020. szept. 26. 20:29
 14/30 anonim ***** válasza:
55%
#13: valószínűleg az a lány még mindig traumatizált állapotban volt, csak ennek nem volt tudatában, az új partner pedig arra kellett volna neki (szintén nem tudatosan), hogy az előzőt kimossa az emlékezetéből. Persze csak tippelek. Mindenesetre elképesztő, hogy ennyire egós, csak a saját büszkeséged szempontjából vagy csak képes nézni még ezt az esetet is, válaszoló.
2020. szept. 26. 20:35
 15/30 anonim ***** válasza:

9-es

Ha lehetne 10szer lájkolnám. A mai tipikus magyar pasi. 😀 Na én ezért választottam külföldről.

Egyébként igen, hiába rendes, szuper vki ha nem vonzódom hozzá, akkor jó lesz egyedül is. A nők inkább maradnak egyedül, de nem alkusznak meg hála az égnek.

2020. szept. 26. 21:01
 16/30 anonim ***** válasza:
8%
14: Egy 31 éves nő volt, nem lány. Elvárnám, hogy eldöntse, mit akar, de csak a hülyítés megy. A magyar nőkkel is sok gond van, nehogy elszállj itt nekem.
2020. szept. 26. 21:41
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem a 14-es panaszkodott a magyar pasikra hanem a másik válaszoló, miért mosod őket össze? A 14-es, jogosan, rád tett utalást. Mert tényleg elég önző hozzáállás, hogy azt gondolod, neked jár a több randi, ha egyszer a másik nem kér belőled. És nem hülyített téged, ha hülyített volna, akkor az általad elvárt pár randi után mondta volna, hogy mégsem.

Miért olyan nehéz elhinni, hogy nem volt meg a szikra, nem érzett semmit irántad? És nem azért mert te egy "rendes" pasi vagy, hanem mert nem volt meg az alapvető vonzalom, kész. Nincs hülyítés.

2020. szept. 26. 23:17
 18/30 anonim ***** válasza:

13: Ez nem rejtély!

Te túl hamar akartál túl sokat.

Elvártad 1 óra ismeretség után, hogy tudja, vonzódik-e hozzád szexuálisan. Természetesen nem vonzódik a nők 99%-a egy óra ismeretség után szexuálisan.

Te tényleg azt hiszed, hogy más férfiakat 1 óra ismeretség után választanak a nők??...Van, akit 4 éve ismerek és még mindig csak nézegetem, lamentálok.

Természetesen nem is randizom vele.

2020. szept. 27. 01:42
 19/30 anonim ***** válasza:

"Ez kell a nőnek egy férfiban igazából, erre búgnak rá. Nem arra, hogy milyen menőcsávó, hanem arra, hogy ebben a menőcsávóban ott van az, hogy később egy komoly apa, férfi, férj válhat."

Szerintem ez a nők 30-40%-ára igaz.

Én egymásfajta nő vagyok.

2020. szept. 27. 01:46
 20/30 anonim ***** válasza:
0%

"Kicsit csúnyán fogalmazva, a beugró csomag."

S mit kapok ebben a csomagban?

Mert bizony itt csak elvárások vannak, ahogy nézem, s utána jön a meglepi. A "megnyert" doboz jobb esetben üres, rosszabb esetben apránként vándorol tovább egy másik lakásba, ahol jobbak a körülmények.

Ha azt mondják neked xyz banktól vedd fel a hitelt, mert innen a legjobb, akkor el sem gondolkozol h mi módon old meg hitel nélkül?

Sajnos a mai világban ezek csak elvárnak, amit kapsz érte az semmi. Nem tudnak főzni, még csak maguk után sem raknak rendet, elvárják ezt is a másiktól, különben.... és már jön is a zsarolás. Arról már nem is beszélek, hogy a többségnek nem 1 társ kell, hanem egy udvarlótábor, hogy érezhesse nárcisztikus önimádatát. Kell ez neked? Keresheted azt az 1%-ot, aki nőként is ér valamit mint ember, de egy idő után majd rájössz. Mondom ezt jókötésű gazdag 30asként, h kb minden ujjamra húztam 1 nőt az elmúlt időszakban, de 100ból 99 semmirekellő. Nah ők itt is itt vannak, s osztják az észt, teperj, puncsolj, nyalizz, csak persze burkoltan adják ezt elő, a "nyereményről" már nem beszélnek, mert nincs. Ezek szerint vannak még "férfiak" akiknek ez így jó...

2020. szept. 27. 07:42
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!