Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő ismerősötök aki regisztrálva van a Puncs.hu-n?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsi lennék ha ismertek olyan nőt, hogy milyenek a magánéletben? Gondolom nagyon anyagiasak és számítók lehetnek, mert másképpen nem is lennének fent egy olyan oldalon, de véleményekre lennék kíváncsi.2020. szept. 25. 21:16
1/7 anonim válasza:
Bár lenne. De úgy érzem, én sem vagyok önmagam.
2/7 anonim válasza:
Pont van. Nem anyagias es szamito. Csak nem eleg a fizetese a budapesti lakasberles melletti megelhetesre es meg rohadt jol is nez ki. Ez egy szerzodes valamire. Speciel tisztabb sornak latom a prostituciot.
Keres penzt, bizonyos idore odaadja magat annak, akit o is valaszt, es ezen kivul egy szabad ember.
3/7 anonim válasza:
Nem a puncson de igen. Teljesen normális átlagos nő, fizetéskiegészítés.
4/7 anonim válasza:
Van, a legjobb barátnőm. Ezen kívül teljesen normális lány, nyilván szeretne gazdag lenni, mint mindenki, de alapvetően nem anyagias. Én sem támogatom ebben, de alapvetően egy nagyon kedves, nyitott, önzetlen, barátságos lány.
5/7 anonim válasza:
Van ilyen ismerősöm. Egy 3-1 ben kávét sajnál a vendégeitől aki épp bemegy hozzá. De kettős mérce, neki meg a pasija költsön rá napi 50 ezret.
7/7 anonim válasza:
Van ilyen ismerősöm. Az ő dolga, hogy prostituált lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!