Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehetek olyan nyomorék,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetek olyan nyomorék, hogy 23 évesen még egy férfi se akar megdugni? Miért ilyen vàlogatósak?

Figyelt kérdés
2020. szept. 25. 17:13
1 2 3 4 5
 31/48 anonymousreview60 ***** válasza:
50%
#30: A bachata Heartson és a PAW-on (amikor nincs tiltva a Covid miatt) sok, nálam jobb kiállású és józan férfi van. Egyébként igen, nem kell leállni a részegekkel.
2020. szept. 29. 14:09
 32/48 anonim ***** válasza:
36%

#29-es vagyok és erre regálnék

"Ès hol? Szórakozóhelyen a sok rèszeg férfi között?"

Figyelj... Én pl mérnök vagyok. Nem iszom nem dohányzom illetve a belátható közeljövőben valszeg a magyarokat megszégyenítő fizetésem is lesz.

Alkatra átlagos se nem elhízott se nem sovány. Belsőre meg iszonyat pozitív és humoros.

Fogjuk rá hogy ez nem is olyan rossz. És valóban... Az ilyen pasik mint én pl nem nagyon szoktak szórakozóhelyekre járni.

Nem nagyon érdekelnek a részeg csajok már illetve beszélgetni sem lehet a hangos zene miatt. Persze régen én is próbálkoztam ott de beláttam hogy ott nagyon gyakori az olyan embertípus ami számomra kicsit távoli.

De ha teszem azt pl egyik egyetemi épületnél vagy bevásárlóközpontban kérnél bármilyen apró segítséget pl mennyi az idő? És közben mosolyognál akkor a magamfajtát egész könnyen fel lehet szedni.

De ha diretbe szeretnél ismerkedni akkor is a pasik e téren jóval kedvesebbek mint a nők:

https://www.youtube.com/watch?v=DmP1ier3R30

Enyhe kis csevely és ennyi bőven elég. Utána már én üldöznélek.

A másik lehetőség meg az internet. Ott is vannak mérnökök meg orvosok / ambíciózus egyének stb stb. Vagy ha inkább a testi jegyek számítanak akkor meg izmos testalkatú emberek...

Egy nőnek 1000-szer több lehetősége van e téren. (már ha a kérdés nem kamu és valóban nő vagy)

2020. szept. 29. 15:06
 33/48 anonim ***** válasza:
0%
A kérdező egy szóval sem ïrta hogy lány lenne, csak ti feltételeztétek. Homoszexuálisok is szoktak itt kérdést feltenni.
2020. szept. 30. 07:35
 34/48 anonim ***** válasza:
21%

Hmmmm itt valami komoly dolog lehet a hatterban, nem lezezik h 23evesen meg nem dugtak szanaszejjel tobben

Meselj meg

2020. szept. 30. 09:27
 35/48 A kérdező kommentje:
Làny vagyok ès pasira vàgynék nem vonzódom a sajàt nememhez.
2020. szept. 30. 13:59
 36/48 anonymousreview60 ***** válasza:
51%

Kérdező!

1. Tegyél már fel arcnélküli(!) képet! Az alapján majd eldöntjük, hogy dugható/nem dugható a képen látott csaj.

2. Ha válasz igen, akkor kérdés, hogy próbálkozol-e eleget ismerkedéssel. A korábbiak szerint (részegek a bulihelyen megjegyzésed) gyaníthatóan nem. De lehet, hogy mégis, csak nem táncos/bulis helyen.

3. Ha eleget, akkor kérdés, hogy nem-e a viselkedésed/kisugárzásod az, ami elriasztja az érdeklődőket. Láttam én decens és ápolt hölgyet is olyan kisugárzással, hogy "Gyere b@szd meg! Szórakoztass!". Lehet, hogy ő nem ezt akarta üzenni, de ez látszott rajta.

4. Ha a kisugárzásod/viselkedésed oké, akkor kérdéses, hogy nem tetted-e túl magasra a lécet, azaz olyan pasiknak jelzel, akiket nem érdemelsz meg szexpartnerpiaci alapon, és olyanokat elutasítasz, akikkel azonos kategóriában vagy.

2020. szept. 30. 14:25
 37/48 anonim ***** válasza:
51%
#35 ebben az esetben kamu a kérdés.
2020. szept. 30. 17:41
 38/48 A kérdező kommentje:
Milyen az a gyere b.meg kisugàrzàs?
2020. szept. 30. 18:58
 39/48 anonim ***** válasza:
100%

Sosem fogom megérteni, mi motiválja az embereket ilyen kamu kérdések kiírására...

És tényleg egyiket sem nő írja ki, mert melyik nő süllyedne olyan mélyre, hogy egy névtelen, arctalan oldalon levelezget vadidegen emberekkel, amikor egy fényképes társkeresőn mindig vannak, akik jobbra húzzák őt, akkor pedig nem kockáztatja azt, hogy mi van, ha beszélgetnek névtelenül és utána a férfi mondja azt, hogy "bocsi, tényleg nem jössz be".

Az összes ilyen magát nőnek valló nick mögött trollok rejtőznek vagy olyan súlyosan személyiségzavaros nők (arra még nem jöttem rá, hogy velük mi a probléma), akikkel sosem kerül sor személyes találkozóra, mert előtte felszívódnak.

Az ilyen nők vagy mások képeivel élnek vissza, vagy a mentális betegségük miatt nem jön össze nekik senki, mert nem mozdulnak ki a 4 fal közül.

2020. szept. 30. 20:29
 40/48 anonim ***** válasza:
Ha van benned rosszindulat, gonoszság, akkor az sokat ront rajtad.
2020. okt. 14. 06:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!