Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt emberek, akik a "nyomorék" kategóriába sorolják magukat?
Társkereső oldalakon gyakran látom a profilokra kiírva, hogy "nyomorékok ne írjanak" (vagy a nyomorék valamelyik szinonimája). De van ember, aki azt gondolja magáról, hogy nyomorék és ezt olvasva úgy dönt, hogy nem ír rá az illetőre?
Nekem eléggé abszurdnak tűnik.
szerintem is abszurdum
aki nyomoréknak tartja magát nem társkeresőzik, mert annyira önbizalomhiányos
Nem tartom magam annak, de sosem írnék rá valakire, aki ilyen igénytelen szöveget ír ki.
24/F
Én az ilyenek miatt kezdtem el kamuprofilokat gyártani Ryan Gosling külsejű pénzes álompasikkal és széttrollkodni az ilyen nőket azzal, hogy egy csomó lelkizős beszélgetés után beírtam olyan válogatott marhaságokat, hogy
"a kakiszexet és a hányós szexet szeretem, ezek nélkül el sem tudok élvezni, remélem nem baj, hogy ezt a csekély információt elhallgattam"
"a képen látható BMW-t is anyukám vette és szeretne végre tanúja lenni a kicsi fia első aktusának, remélem benne vagy az ilyesmiben."
"igazából Los Angelesben élek, csak mikor még regisztráltam budapesti lakos voltam és úgy maradt. Amúgy nem tervezek hazajönni."
És még sok más... Nem akarom az összes puskaporomat ellőni, egyesek meccset néznek, másokat a számítógépes játékok kötnek le, engem a minőségi trollkodás olyanokkal, akik megérdemlik. >D
Hát...ez tényleg minőségi időtöltés, megértem. Bár inkább a melegekről szólt a kérdés, mert a pasik is ugyanezt csinálják.
Lehet ez is csak trollkodás. Na mindegy, örülök, hogy van még olyan, aki talál ebben valami szórakoztatót. Én egy ideje már teljesen kiégtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!