Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehetek olyan nyomorék,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetek olyan nyomorék, hogy 23 évesen még egy férfi se akar megdugni? Miért ilyen vàlogatósak?

Figyelt kérdés
2020. szept. 25. 17:13
1 2 3 4 5
 21/48 anonymousreview60 ***** válasza:
0%
Kérdező! Te is kb. 65 kg vagy, mint ez a Brigi ( [link] csak magasabb. Kicsit husisabb vagy, de már bőven a dugásra és másra érdemes kategória, ha nem vagy hurkás. A hurka az eléggé elkedvetlenítő.
2020. szept. 29. 08:12
 22/48 Noren1989 ***** válasza:
100%
Ez még teljesen jónak tűnhet, csak így a szàmok alapjàn.
2020. szept. 29. 08:19
 23/48 anonim ***** válasza:
0%
dugnivaló alkat.f
2020. szept. 29. 09:29
 24/48 anonim ***** válasza:
76%

Sztem inkább férfi írta ki a kérdést :D

Ha nem akkor egy erősen elhízott nő. Bár még egy erősen elhízott nő is símán meg tudja magát dugatni bármikor :D

2020. szept. 29. 11:06
 25/48 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy nyomorék, az csak legenda hogy a huszonakárhány év meg az x kiló az valami varázsige, eleve magasabbaknak nehéz mivel rengeteg alacsony férfi magánál alacsonyabbat akar, sőt magasak is sokszor jóval alacsonyabbat, stb stb indokok. Szerencsére van szükséged igazából, mondjuk szerintem az itteni privikkel vigyázz, inkább legyen 1 év múlva mint egy nagyon gáz eset.
2020. szept. 29. 11:12
 26/48 anonim ***** válasza:
0%

Hát valami testalkatról szóló adatokat igazán megadhatnál.

Hány cm/kg?

Egyébént még olyan is szokott lenni hogy a nő 10/10-es és annyira jó meg tökéletes meg túlképzett hogy azt a szintet egy férfi sem fogja megugrani. A nők meg sosem fognak összejönni náluk "rosszabb" pasival. Aztán ezek a típusok kb örök szinglik maradnak hiába perfektek... Igazából pont ez a baj okozója is.

De továbbra is várnák valamiféle adatot a kérdezőről.

2020. szept. 29. 11:24
 27/48 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, hogy látatlanban is egyből mindenki azzal jött, hogy túlsúlyos biztos.

A tapasztalat nem ezt mutatja, hogy a férfiaknak csak a vékony nők kellenének.

Nem vagyok nádszál, de nem igazán volt még ezzel problémám, más gond lesz ott.

Igaz, évek óta kapcsolatban élek, de előtte, meg "alatta" is akadtak volna jelentkezők, de myilván nem éltem vele.

A párom meg évek múltán is odáig van értem. :D

Úgyhogy valami kisugárzásbeli probléma lehet, vagy csak nem veszed észre a potenciális jelentkezőket? :)

2020. szept. 29. 12:04
 28/48 A kérdező kommentje:
26. Írtam az adataimat.
2020. szept. 29. 12:47
 29/48 anonim ***** válasza:

#26 os voltam...

Ne viccelj már ilyen alkattal azonnal be tudsz pasizni...

Még mindig kételkedem benne hogy lány vagy.

2020. szept. 29. 14:00
 30/48 A kérdező kommentje:
Ès hol? Szórakozóhelyen a sok rèszeg férfi között?
2020. szept. 29. 14:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!