Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
*19 és *20
Én vagyok a 7-es és a 18-as. A Palvin Barbiról szóló kérdést is én írtam ki, és szó se róla hogy azok a férfiak is ugyanolyan gázak, akik a prosti celebekért rajonganak.
20. A nők többsége nem akar 30-40 pasit magának, hanem csak egyszerre 1-et, vagy életében összesen néhányat, aki(k) viszont nagyon top(ok) legyen(ek).
Dallos Bogi is olyan személyiségnek tűnik, hogyha a 400-500-on sírva fakadt, hogy nem azért sírta el magát, mert neki meg még csak 30-40 volt, Petinek meg mennyivel több. Érted, nem a számok számítanak, hanem a felfogás. Aki 30-40 emberrel volt, az nem különbözik semmiben attól, aki 300-400-zal volt, mert a felfogásuk ugyanaz. Aki kettő vagy még inkább egy kézen meg tudja számolni a partnerei számát, annak lehet mondani hogy más a felfogása.
24.
Képzeld a férfiak egy jelentős része mondjuk minden második-harmadik-negyedik adott korú nővel lefeküdne, akiket az utcán lát. Sok férfi minden nővel lefeküdne, aki nem kifejezetten csúnya vagy kövér, ami azért a nők többsége. Pláne fiatalon.
Sok férfinak annyi elég, hogy ne legyen a nő olyan csúnya/kövér, hogy ne tudjon rá erekciót produkálni.
Költői a kérdés?
Nyilván azért vannak együtt ilyen férfiakkal mert ez kell nekik. Azért egy "énekes" csávónál aki fut a médiában azért lehet arra gondolni hogy 200-ig simán elmegy, ezen nincs mit meglepődni.
Egy kicsit átlagon felüli lány ha fehérmájú már azzal a kicsit átlagon felülivel is 100 fölé képes menni játszi könnyedséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!