Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen férfi kell a nőknek?

Figyelt kérdés
[link]

2020. szept. 25. 16:53
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
54%

*19 és *20

Én vagyok a 7-es és a 18-as. A Palvin Barbiról szóló kérdést is én írtam ki, és szó se róla hogy azok a férfiak is ugyanolyan gázak, akik a prosti celebekért rajonganak.

2020. szept. 25. 19:10
 22/28 anonim ***** válasza:
21 Jó hogy itt vagy szia. :D Én akkor írtam oda és egyetértettem veled.
2020. szept. 25. 19:16
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

20. A nők többsége nem akar 30-40 pasit magának, hanem csak egyszerre 1-et, vagy életében összesen néhányat, aki(k) viszont nagyon top(ok) legyen(ek).

Dallos Bogi is olyan személyiségnek tűnik, hogyha a 400-500-on sírva fakadt, hogy nem azért sírta el magát, mert neki meg még csak 30-40 volt, Petinek meg mennyivel több. Érted, nem a számok számítanak, hanem a felfogás. Aki 30-40 emberrel volt, az nem különbözik semmiben attól, aki 300-400-zal volt, mert a felfogásuk ugyanaz. Aki kettő vagy még inkább egy kézen meg tudja számolni a partnerei számát, annak lehet mondani hogy más a felfogása.

2020. szept. 25. 19:16
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Bas_dki, ha MINDEN nő igent mondott volna, akivel le akartam feküdni, akkor tartanék kb 15 -nél, max húsznál. Ilyen szám hogyan jöhet ki? Válogatás nélkül a krumplit is, vagy mi!? (30 év feletti vagyok)
2020. szept. 25. 19:43
 25/28 anonim ***** válasza:
51%

24.

Képzeld a férfiak egy jelentős része mondjuk minden második-harmadik-negyedik adott korú nővel lefeküdne, akiket az utcán lát. Sok férfi minden nővel lefeküdne, aki nem kifejezetten csúnya vagy kövér, ami azért a nők többsége. Pláne fiatalon.

Sok férfinak annyi elég, hogy ne legyen a nő olyan csúnya/kövér, hogy ne tudjon rá erekciót produkálni.

2020. szept. 25. 19:48
 26/28 anonim ***** válasza:

Költői a kérdés?

Nyilván azért vannak együtt ilyen férfiakkal mert ez kell nekik. Azért egy "énekes" csávónál aki fut a médiában azért lehet arra gondolni hogy 200-ig simán elmegy, ezen nincs mit meglepődni.

Egy kicsit átlagon felüli lány ha fehérmájú már azzal a kicsit átlagon felülivel is 100 fölé képes menni játszi könnyedséggel.

2020. szept. 25. 20:18
 27/28 anonim ***** válasza:
25-ös vagyok. Ezt nem arra írtam, hogy én ilyen vagyok, vagy ez a normális, hanem hogy ez egy létező dolog.
2020. szept. 25. 20:33
 28/28 A kérdező kommentje:
#24: Megkockáztatom, hogy általában a nők szoktak kezdeményezni Puskás Petinél és nem fordítva.
2020. szept. 26. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!