Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én csak azt nem értem mit kell ezen kiakadni. Persze ez egy nagyon magas szám, de változott bármi is? Ha ezt az adatot tudja, lehet nem jött volna vele össze és valóban egy szűrésre elmennék biztos ami biztos. De valójában számít ez az adat? Kevésbé fogják ettől szeretni egymást? Rosszabb lesz valamelyikük az ágyban? Vagy mi?
Egyszerűen most, hogy már hónapok óta együtt vannak, igazából ez az adat szerintem lényegtelen, mert jó esetben ennyi idő alatt megismerte annyira a párját, hogy tudja ki ő most. Az, hogy a kapcsolatuk előtt hányszor, kivel kefélt ezen semmit nem változtat.
Nekem legalábbis ez a véleményem.
Én soha nem kérdezem attól, akivel ismerkedek, hogy hány nővel volt korábban. Később fel szokott merülni, kiváncsiságból meg szoktam kérdezni, de csak ha már együtt vagyunk. Mert akkor már úgyis lényegtelen, a róla kialakult képen nem változtat számomra.
Én 26 éves koromra voltam 25 nővel úgy, hogy 21 éves koromig szűz voltam. Igazából 1,5 év alatt gyűlt össze ebből több, mint 15, amikor úgy ahogy jobban ráhajtottam a számokra. Ja és személyesen ismerek olyan 24 éves srácot, aki már 100 feletti nővel volt, vagy olyan most 27 éves srácot, aki már szintén 24-25 éves korára túl volt a 70-en.
Ez a két srác is átlagos jobb módú családból származik, de huszonévesen saját maguktól még elég pénztelenek (bár megvan bennük a potenciál, hogy vagyonosak legyenek). Ezen kívül helyesebbek, bár ránézésre nem mondanád őket iszonyat jóképűnek. (Az egyik még alacsony is.) Viszont nagyon nagy dumásak, magabiztosak, menők, tökösek.
Inkább az él álomvilágban, aki szerint a 100, vagy 200 vagy 500 az kamu. Pláne Puskásnál, aki 35 éves, tehát volt egy 10-15 éve ennyi számot összeszedni. Bár gondolom neki is volt olyan éve, amikor a maga szintjén megszaladt a ló és mondjuk több mint 50 nővel volt.
Ha kicsit átlag feletti pasi vagy egyszerre külsőben, személyiségben és akár anyagiakban és egészségtelen módon ráfekszel erre, akkor évi 15-20 partnered simán lehet. És akkor még mindig nem vagy se milliárdos, se modell kinézetű.
Hát, szerintem ez már beteges. Egy ilyen fiatal ember esetében akkor ez azt jelenti mást sem csinál, csak idegenekkel szexel. Hiszem is, meg nem is.
Ettől eltekintve az a srác számomra egy tipikus antiférfi, sem így, sem úgy nem kéne.
18 Nem a nők ilyenek, hanem sok ember ilyen. Nagy különbség.
A múltkor a szex kategóriában egy férfi azt állította, hogy látta Palvin Barbara luxus prosti hirdetéseit a neten egy időben, de már lekerütek a hirdetések. Jöttek ott a férfiak kommentjei, hogy ugyaaan, még ha így is van, miért baj ez? Hát szép is, meg gazdag is, így az sem baj, ha qrva.
Erre a kérdező azt írta, hogy szerinte viszont gáz egy prostit isteníteni, aztán még ő volt a hülye amiért ezt írta.
#7: miért, a nőket nem bélyegzik meg, ha 30-40 pasija volt?
És miből gondoljátok, hogy a sikertelen csoro pasik rendesek?
Mellesleg a Bogi is sikeres, szintén nem a gyárban melizik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!