Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg az egyik legfontosabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg az egyik legfontosabb a nőknek a biztonság, ezt keresik a férfiakban?

Figyelt kérdés
Nem a pénzre, meg az izomra gondolok, hanem a viselkedésre. Tényleg azok a fiúk jók akik elhitetik másokkal hogy mennyire nagy "hatalmuk" van, ezért érzik magukat biztonságban a lányok mellettük?
2020. szept. 24. 19:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
6%
Egyébként a hatalmat nem úgy értik, hogy uralkodik feletted. Hanem pl. sok csaj szerelmes az egyetemi óraadóba, mert bármikor megbuktathatja a nő csoporttársait vagy akármi. Hatalma van. Helyi polgármester vagy vállalkozó stb csettint és elintéz bármit. Lesz munkahely vagy ami kell. Ezt értik hatalom alatt.
2020. szept. 24. 22:17
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
#11 Hülyeség. Az egyetemi előadóba nem azért szeretnek bele mert hatalma van, hanem mert szexi és jól magyaráz. Mert intelligens. Mert azon a területen profi ami nagy eséllyel őket is vonzza (azért vannak ott).
2020. szept. 25. 06:09
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem
2020. szept. 25. 07:44
 14/18 anonim ***** válasza:
11: tetszettek egyetemi oktatóim, de egyáltalán nem azért, amit leírtál, csak ezt szeretik maguknak a szerencsétlenebbek bemesélni. Nem minden egyetemi óraadó tetszett, sőt az ilyen tekintélyelévű buktatósok soha. Ha valaki jól magyaráz, jó a dumája, humora is van, intelligens, tájékozott, az már inkább bejövős.
2020. szept. 25. 10:41
 15/18 anonim ***** válasza:
Egyetértek azokkal, akik a hatalmat írják, csak a megfogalmazás pontatlan. Hatalom pl. a tudás, amivel meg tudja teremteni a biztonságot saját maga és később a családja számára. Hatalom az is, ha a környezete elismeri, adnak a véleményére, a szűkebb vagy tágabb közösségében. Hatalomnak számít, ha van egy megfelelő szociális hálója és tudja, hogy probléma esetén mikor kihez kell fordulnia segítségért. Vegyünk egy egyszerű csőtörést. Nem mindegy hogy kapkodva, idegeskedve próbál a google segítségével szakembert keríteni, vagy ott a Pisti haverja, aki történetesen vízvezeték-szerelő és szívesen segít neki, mert tudja, hogy ez a segítség kölcsönös. Ez mind hatalom és az ilyen férfi vonzó is a nők számára.
2020. szept. 25. 12:41
 16/18 anonim ***** válasza:
12: Akkor miért nem a csoporttársak közül választ a nő? Hiszen azok is azért vannak ott, mert ugyanaz a terület érdekli őket. Sőt, vannak nagyon jó átlagú, hozzáértő, tehát intelligens emberek minden tankörben. Miért nem a közt. ösztöndíjas hallgatókra "másznak rá" akkor a tanár helyett, hm?
2020. szept. 25. 12:52
 17/18 anonim ***** válasza:

16:

1) amikor, ahol én voltam egyetemista, a kortársaim nagy része nem volt olyan érettségi szinten, ami nekem megfelelő lett volna... inkább a buli ment, meg a hol szívunk be másnap este, esetleg a legújabb szuperhősös film

Ettől függetlenül amúgy VOLT olyan csoporttársam, aki tetszett és el tudtam volna képzelni vele vmit. Ez nem olyan, hogy akinek bejön az oktató, annak csak az oktató tud bejönni, és biztos azért, mert hatalma van.

2) azért nem minden egyetemi hallgató ugyanolyan intelligens

3) ha vki nem ilyen társaság közepe típus, azért a többi csoporttársát nem hallja ugyanolyan mértékben beszélni, mint az előadót

2020. szept. 25. 12:57
 18/18 anonim ***** válasza:
#16 én voltam a 12. Én is az egyetemi professzoromba voltam szerelmes, mert senki nem érette úgy Shakespeare-t ahogy ő. Voltak srácok az évfolyamon, de nem sok, és egyik sem volt még az én szintemen sem, nemhogy az övén. Magyarul olvasták a kötelezőket, nem angolul stb. Nem tehetek róla, ha senki nem közelítette meg őt.
2020. szept. 25. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!