Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hazudtátok már azt, hogy van párotok?
Figyelt kérdés
2020. szept. 23. 19:24
31/35 anonim válasza:
Igazad van, kicsit rossz a humorom, stresszel az egyetem, sajnálom. Szerintem te vagy értetlen ha egy-két komment alapján leírsz 1 teljes embert. Nyelvvizsga nem érdekel, nálunk gimiben is volt annyi embernek, hogy nem érték. Diplomádat akkor szkenneld be, ha nem olyan, ami miatt kiröhögnélek. :) Küldheted, ha akarod.
32/35 anonim válasza:
Na hol az a szkennelt 2 dokumentum? Kérem, ha már felajánlottad. Maximum nevetek egy jót, sajna mostanában nem szoktam.
33/35 anonim válasza:
Nekem beszkennelheti, én még csak nem is nevetek rajta.
34/35 anonim válasza:
Azért nagyon szar lelkiállapotnak kell itt mindkét részről lenni, ha képesek vagytok képességeket objektíven leíró bizonyítékokat vagdosni egymáshoz egy szar vicc miatt.
Általában az szokott hülye fasz lenni, aki az ellenkezőjét bizonygatja. Az értelmesebbje megrántja a vállát oszt röhög egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!