Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hazudtátok már azt, hogy van párotok?

Fiatal lány koromban rengetegszer. Nem sok egyéb
lehetőség volt, ha nem hagyták békén.

Leszbi-kártyát dobtam be régebben. :D
Egyébként meg hosszú ideje van kapcsolatom, szóval évek óta nem kell hazudnom (igaz olyan sok bepróbálkozó sem volt szerencsére :) )

"Aha, tehát nem akarom, hogy megerőszakoljanak, és hazudok, ez ugyanaz, mintha valaki hazugsággal akarna megdugni. Tényleg, totálra. Hülyegyerek."
Én is tudom, kicsit direkt provokálóan írtam, stresszes voltam. Ezért bocsánat. Viszont megnézném, hogy aki le hülyegyerekezett az mondjuk mennyit érne ellenem, hogyha összehasonlítanánk mondjuk magunkat valami egyetemi matekban. Szerintem semmit... :) Tehát ha a kommentem nem tetszik , akkor inkább hívj provokatívnak, vagy nem tudom, hogy minek, mert még végül olyan leszel, mint a múltkori csávó, aki azzal oltogatott, hogy szerinte milyen könnyű szakra járok, majd miután leírtam hogy hová járok, nem mert írni. Én nem keverem a megerőszakolás elleni hazudozást a kapcsolatban lévővel, max viccben. Sajna a kis viccem nem ment át. :(

A 0 humorodban és értetlenségedben. Érzelmi intelligenciád nem sok lehet, ha szerinted ez vicces, nem tudod kezelni az agressziódat sem. Na, úgy ebben simán.
Amúgy a szám nem jár, virágszál, mert írok. :D Ha már rémes szóviccek.
És honnan tudod amúgy meg, hogy az én képességeim milyenek, hm? Beszkenneljem neked a diplomámat, vagy a nyelvvizsgáimat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!