Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Hazudtátok már azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Hazudtátok már azt, hogy van párotok?

Figyelt kérdés

2020. szept. 23. 19:24
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%

Fiatal lány koromban rengetegszer. Nem sok egyéb

lehetőség volt, ha nem hagyták békén.

2020. szept. 23. 21:36
 22/35 anonim ***** válasza:
93%
20as vagyok! Nem kerestem de szembejött a példa. Másik kérdésből idézek :"Egy sráccal randizgatok kb. egy hónapja és igazából ő volt végig a kitartó, a visszautasításaim ellenére is keresett, így adtam neki esélyt."
2020. szept. 23. 21:37
 23/35 anonim ***** válasza:
25%
Ezek után ne csodálkozzon egy nő se, ha mi meg azt hazudjuk, hogy komoly kapcsolatot akarunk nem csak szexet, hiszen úgy sem érhetjük utol őket a hazugságok számában, csak közelítünk max. :D
2020. szept. 23. 23:59
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
23, azért ne keverjük a szezont a fazonnal. Ha mondjuk randizol és ott bekamuzol egy ilyet az tök más, mintha valaki (sokszor illuminált állapotban) odajön és nem hagy békén és ezért hazudsz.
2020. szept. 24. 09:18
 25/35 anonim ***** válasza:
100%
Aha, tehát nem akarom, hogy megerőszakoljanak, és hazudok, ez ugyanaz, mintha valaki hazugsággal akarna megdugni. Tényleg, totálra. Hülyegyerek.
2020. szept. 24. 10:09
 26/35 anonim ***** válasza:
100%

Leszbi-kártyát dobtam be régebben. :D

Egyébként meg hosszú ideje van kapcsolatom, szóval évek óta nem kell hazudnom (igaz olyan sok bepróbálkozó sem volt szerencsére :) )

2020. szept. 24. 10:58
 27/35 anonim ***** válasza:
10%

"Aha, tehát nem akarom, hogy megerőszakoljanak, és hazudok, ez ugyanaz, mintha valaki hazugsággal akarna megdugni. Tényleg, totálra. Hülyegyerek."

Én is tudom, kicsit direkt provokálóan írtam, stresszes voltam. Ezért bocsánat. Viszont megnézném, hogy aki le hülyegyerekezett az mondjuk mennyit érne ellenem, hogyha összehasonlítanánk mondjuk magunkat valami egyetemi matekban. Szerintem semmit... :) Tehát ha a kommentem nem tetszik , akkor inkább hívj provokatívnak, vagy nem tudom, hogy minek, mert még végül olyan leszel, mint a múltkori csávó, aki azzal oltogatott, hogy szerinte milyen könnyű szakra járok, majd miután leírtam hogy hová járok, nem mert írni. Én nem keverem a megerőszakolás elleni hazudozást a kapcsolatban lévővel, max viccben. Sajna a kis viccem nem ment át. :(

2020. szept. 24. 12:25
 28/35 anonim ***** válasza:
100%
Attól még lehetsz hülye, hogy jó matekos vagy. :D Nem mindegy, hogy miben vagy okos, mindenben meg senki sem az.
2020. szept. 24. 12:27
 29/35 anonim ***** válasza:
0%
Akkor miben vagyok hülye? Egy konkrét példát tudsz mondani, vagy csak a szád jár? Mondtam, hogy direkt fogtam provokatívra a dolgot és félig meddig viccesre is, csak nem ment át. Miben vagyok nálad hülyébb? 1 példát, bizonyítással!
2020. szept. 24. 12:30
 30/35 anonim ***** válasza:
100%

A 0 humorodban és értetlenségedben. Érzelmi intelligenciád nem sok lehet, ha szerinted ez vicces, nem tudod kezelni az agressziódat sem. Na, úgy ebben simán.

Amúgy a szám nem jár, virágszál, mert írok. :D Ha már rémes szóviccek.

És honnan tudod amúgy meg, hogy az én képességeim milyenek, hm? Beszkenneljem neked a diplomámat, vagy a nyelvvizsgáimat?

2020. szept. 24. 12:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!