Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hazudtátok már azt, hogy van párotok?

Pasiként írok!
Volt egy lány, 25-30körüli, picit fura de aranyos. Mielőtt randiztunk volna (mea maxima culpa) megkerestem a facen. Kapcsolatban...al. Na mondom itt valami gond van,vagy szórakozik. Ő is a pasi is állította,azt csak a kollégák miatt tették ki,hogy ne zaklassák őket.
Sokszor voltam lány ismerősök kamu pasija,szórakozó helyen. Főiskolás időkben 3 lánnyal laktam együtt 2 évet. Igazából én voltam a testőrük. (1ik a barátnőm volt, a másikkla volt pár lakótársi szex). De tényleg egy fura de hasznos szimbiózisban éltünk...

Kedves Válaszoló Hölgyek!
Én értek a szóból,hogy Nem! tetszem...
De sokszor megesett,hogy a "nem!" az egy teszt kérdés volt. Aztán felrótta a lány,hogy ha talán kicsit kitartóbb vagyok,ha nem adom fel egy szóra...Akkor lett volna egy jó esténk,randink...
Ezek után csodálkoztok a sok értetlen pasin?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!