Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én látom hogy a magyar férfiaknak nagyobb
elvàràsuk van a nők külsejét illetően, mint pl az
osztràkoknak?
Figyelt kérdés
A felmérésem eredménye teljesen magamra vonatkozik, szóval nem àltalànositok. De évek óta, kisebb nagyobb megszakításokkal (ha nem volt kapcsolatom) használom a tindert. Határ menti lakosként, nem is tudom úgy beállítani a km-t hogy csak magyarokat dobjon fel. Az észrevételem pedig egyértelműen az, hogy sokkal több, és ami meglepőbb, külsőre sokkal jobb pasikkal van matchem, az osztrákok közül. A magyarok közül nagyon nagyon ritkán tetszem olyan kaliberű férfiaknak. Nálunk az átlagos pasiknak épphogy tetszem. Ennek mi lehet az oka? Tényleg szépek a magyar nők, és emiatt az itteni átlag férfiak szeme ahhoz van szokva, ezért nem adjàk lejjebb? Ezért van nehéz dolga itt, a hozzám hasonló semmi extra lànyoknak, akik nem kimondottan jó csaj kategóriàk?
Hogy a macsókat nézed és a külföldi gazdag pali olcsó numerát lát a magyar lányban. Szerintem ha kicsit nyersen fogalmaztam is, de ennyi az ok.
2020. szept. 22. 22:05
12/20 anonim válasza:
Kérdező ezzel akarod palástolni, hogy valójában te is a külföldi kanok után loholsz?
2020. szept. 22. 22:48
13/20 anonim válasza:
Burgenlandban sok magyar él már szóval ha szerencséd van ki foghatsz egy magyart magadnak, sok sikert.
2020. szept. 22. 23:37
14/20 anonim válasza:
Mennyi féltékeny pasi van itt, te jó ég. Mondjuk amilyen rondán beszélnek a magyar nőkről, nem tudom, miért gondolják, hogy jobbak az osztrákoknál.
2020. szept. 23. 08:58
15/20 anonim válasza:
Szerintem tényleg örülj annak, hogy a határ mellett laksz és van esélyed osztrák pasira, én a helyedben biztos nem magyart keresnék. 😀 Egy osztrák és magyar pasi között oltári a különbség és nem a pénz miatt. 😅 A magyar férfi felhozatal ma, jesszus. 😅
2020. szept. 23. 10:19
16/20 anonim válasza:
15: Pont, mint a női. Magyar csaj: Vissza sem ír ha facen kérdezel tőle valamit. Angliai csaj: Beszélgetünk egy jót. Ez a különbség. A mentalitás, a nyitottság. Magyar nők legtöbbje "hogymerészelszmegszólítani, halandó!" felfogással él sajnos.
2020. szept. 23. 11:20
17/20 anonim válasza:
16-os
Nem tudom, én ezt senkitől nem hallottam ezért megerősíteni de cáfolni se tudom. Női oldalról én a magyar férfiakkal vagyok így, ahogy te írtad míg egy külföldivel teljesen jól, értelmesen, művelten el lehet beszélgetni, egy magyar férfival hagyjuk. 😀 Én azt tapasztaltam, hogy a magyar férfiak nem nyitottak és nem utaznak, nem nyitottak a világra, más kultúrákra etc., nagyon begyöpösedetten gondolkoznak (kivételek vannak persze). Mentalitásban, műveltségben egy nyugat-európai férfi (az osztrákot is ideveszem) fényévekre van nagyon sok esetben, szóval én a kérdező helyében biztosan az osztrákot választanám és még egyszer nem a pénz miatt.
2020. szept. 23. 14:05
18/20 anonim válasza:
Osztrákokokat teljesen máshogy nevelik mint minket magyarokat.
2020. szept. 23. 14:08
19/20 anonim válasza:
17: Én pedig tapasztaltam amit leírtam a 16-osban. De általában a magyar emberekre is jellemző ez, nem csak nőkre. Pl. Magyar zenekarok kis Tápióseholsincs bandák nem is reagálnak ha írsz és megkérded jönnek e errefelé valamikor koncertre. Amerikai "picit" ismertebb (de még underground amerikai mércével) bandák meg "Persze, itt vannak a kották is, szívesen!" Kb. Én nem gondolom, hogy azért "jobb valaki", mert szeret utazni. Nekem legalábbis nem erről szól az élet. Emberileg másabbak külföldön inkább, nyitottság, segítőkészség, vidámság, ilyesmik tekintetében.
2020. szept. 23. 20:49
20/20 anonim válasza:
19-es
Én magyar vagyok sokat voltam külföldön, vannak magyar barátaim és külföldiek is. Nos azok a magyarok, akik egész életüket itt élik le anélkül, hogy élnének külföldön valamennyit is vagy esetleg utaznak (bár az más kategória meg egyébként is a magyarnak nincs pénze utazni), teljesen zárkózottak, nem nyitottak a világra, új dolgokra. Magyarország zárkózott, a magyar emberek az egyik legrasszistábbak Európában éppen ezért. Volt magyar és külföldi párkapcsolatom is, összehasonlíthatatlan, vannak ismerőseim, akik szintén mondják, hogy magyar férfival egyszerűen nincsenek egy hullámhosszon meg sokszor annyira egyszerűek, begyöpösödöttek és földhöz ragadt emberek, hogy hiába a közös magyar nyelv, kultúra stb. mentalitásban már különbség van. Hozzáteszem ezek az ismerősök szintén éltek külföldön, tehát valami megalapozottsága bizonyára van az előbbi okfejtésemnek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!