Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak én látom hogy a magyar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én látom hogy a magyar férfiaknak nagyobb elvàràsuk van a nők külsejét illetően, mint pl az osztràkoknak?

Figyelt kérdés
A felmérésem eredménye teljesen magamra vonatkozik, szóval nem àltalànositok. De évek óta, kisebb nagyobb megszakításokkal (ha nem volt kapcsolatom) használom a tindert. Határ menti lakosként, nem is tudom úgy beállítani a km-t hogy csak magyarokat dobjon fel. Az észrevételem pedig egyértelműen az, hogy sokkal több, és ami meglepőbb, külsőre sokkal jobb pasikkal van matchem, az osztrákok közül. A magyarok közül nagyon nagyon ritkán tetszem olyan kaliberű férfiaknak. Nálunk az átlagos pasiknak épphogy tetszem. Ennek mi lehet az oka? Tényleg szépek a magyar nők, és emiatt az itteni átlag férfiak szeme ahhoz van szokva, ezért nem adjàk lejjebb? Ezért van nehéz dolga itt, a hozzám hasonló semmi extra lànyoknak, akik nem kimondottan jó csaj kategóriàk?
2020. szept. 22. 16:25
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
87%

Szintén határ mellett lakom, több osztrákot dob fel, mint magyart.:(

Én meg pont az figyeltem meg, hogy osztrákokkal szinte nem is volt match-em, csak magyarokkal.

2020. szept. 22. 16:30
 2/20 anonim ***** válasza:
24%
Én pont a nőknél tapasztalom ezt.
2020. szept. 22. 16:38
 3/20 anonim ***** válasza:
17%
Az osztrákoknak egy könnyű magyar numera esélyét jelented, semmi köze a nagyarazatodhoz
2020. szept. 22. 16:39
 4/20 anonim ***** válasza:
71%
Hát a magyar pasi felhozatal nem túl nagyon jó, örülj, hogy a határ mellett laksz és van esélyed osztrák pasira. 😅 Én Németországban tapasztaltam ezt amúgy, mondjuk ott a Tinder felhozatal fényévekre van az itthonitól. 😂
2020. szept. 22. 16:44
 5/20 anonim ***** válasza:
11%
Én azt vettem észre amelyik csaj vagy nő ki megy Ausztriába egy idő után sokkal nagyobb elvárásaik lesznek mindennel szemben.
2020. szept. 22. 16:45
 6/20 A kérdező kommentje:
3-as! Azért ne beszéljünk már erről úgy, mintha a gazdag amerikai ismerkedne a szegény ukràn lànnyal, mert a különbségek miatt könnyű megfektetni. Most az, hogy Soproniként ismerkedik egy nő egy bármilyen Burgenlandi faluban élővel, nem hiszem hogy olyan anyagi különbséget jelent, ami miatt szegény, csóró egyéjszakás lànynak tekintenek.
2020. szept. 22. 16:50
 7/20 anonim ***** válasza:
4%
#5 Azoknak is, akik nem mennek ki, de itt élnek (Vas, Győr-M-S). Szinte minden 3. férfi Ausztriába jár ki dolgozni, aki nem az csaknem esélytelen az itteni nőknél.
2020. szept. 22. 16:52
 8/20 anonim ***** válasza:
13%
De, pont úgy nézik a magyar nőket kérdező, ne áltasd magad. :D
2020. szept. 22. 17:07
 9/20 anonim ***** válasza:
22%
Egy osztráknak könnyen dugható csaj vagy. Kb olyan mintha én valami harmadikvilágbeli lányokat nézegetnék.
2020. szept. 22. 17:09
 10/20 anonim ***** válasza:
65%

Megpróbálom megkeresni a cikket, régebben olvastam, hogy minél szegényebb egy ország, minél rosszabb a gazdasági helyzet, annál *qrvásabb* (az én szavam) a nők megjelenése.

Mikor sorozatokat nézek, mindig meglepődöm, hogy milyen hót egyszerű nőkre mondják, hogy csodaszépek, de szerintem hozzá vagyok szokva, hogy itthon arra mondják, hogy szép, aki narancsszínű, kolbászszája van, 5 kg sminket visel és seprű szempillájú. Rák mondják a pasik is, hogy 10-esek meg fullosak. Egy Daisy Ridley (vagy akárki más nude sminkben) nekik "csak" szomszédlány, szürke, átlagos.

2020. szept. 22. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!