Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 20-32 közötti férfiak! Szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20-32 közötti férfiak! Szerintetek a férfitöbblet szerepet játszik abban, hogy nem jut nektek nő?

Figyelt kérdés
A kérdés csak a megjelölt korosztályú férfiakhoz szól. Köszönöm

2020. szept. 22. 12:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
10: ez tök jó, csak épp semmi köze ahhoz, amit mondtam. Én arra próbáltam kilyukadni, hogy a való életben nincs akkora arányban jelen ez a probléma, mint itt, a gyakorin. Itt minden nap látsz legalább 5 kérdést, amit 30 éves szűz ír ki, ha viszont körülnézel a saját környezetedben, meglehetősen ritka, hogy valaki ennyire sikertelen legyen.
2020. szept. 22. 13:54
 12/18 A kérdező kommentje:
Még mindig nem válaszoltál a kérdésre. Miért csak férfiaknak van ilyen problémájuk, nőknek miért nincs?
2020. szept. 22. 13:56
 13/18 anonim ***** válasza:

#11: Szép is lenne, ha annyira gyakori lenne, mint itt, akkor már rég világégés lenne.

De éppen elég gyakori ahhoz, hogy foglalkozni kelljen vele és a tendencia nem csökken, hanem inkább növekszik, hisz egyre kevesebb férfi hal meg háborúkban.

2020. szept. 22. 13:56
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a nőknek is van, csak jobban bírják. Tudjuk, hogy a férfiak általában nehezebben viselik a szexhiányt, mint anők, valószínűleg ők a hangosabbak ebben a témában.
2020. szept. 22. 14:06
 15/18 anonim ***** válasza:
46%

#14: Mert a nőknek elég létezni és szexpartner bármikor akad. Nincs olyan nő, aki ha végső elkeseredésében ide kiír egy kérdést, ne írna rá 30 ember, akiből azért 5-10 elfogadható jelentkező akad.

De a nők még ezt is eltúlozzák olyannal, hogy "nem vállal fel" meg "csak ürítésre használ", pedig az igazság ott van, hogy "ég a pofájáról a bőr, amiért nincs BMW-je és 3 szobás lakása és csak 200 ezret keres, így nem akar komolyba bonyolódni veled, mert ha gyerekprojektre vagy utazgatásra kerülne a sor, akkor felsülne" illetve "szexben maximálisan mindent megad számodra, a te örömödet nézi, olyan élményben részesít, amit egy férfi akkor sem kap meg egy prostituálttól, ha 50 ezret fizet neki 25 helyett" ja és mellette akár egész éjszaka veled marad ha szeretnéd, lehetnek közös programok, de neked ez kevés, mert holmi átlagos férfival ezt már te éreznéd cikinek... Inkább keresel Tinderen egy tökéletes testű adoniszt, aki 2 óránként eszik, hogy tartsa a formáját és ő valóban ürítőzsáknak fog használni és felvállalni sem fog.

2020. szept. 22. 14:46
 16/18 anonim ***** válasza:
Ha sokkal kevesebb férfi lenne sem lenne változás. Ugyanaz a pár (vagy még kevesebb) férfi kellene minden nőnek.
2020. szept. 22. 14:56
 17/18 anonim ***** válasza:
Két csajom is van. Szerintem neked ezért nem jut.
2020. szept. 22. 22:52
 18/18 anonim ***** válasza:
Kb. 5% férfitöbblet van úgy 45-50 éves korig, de ez biológiailag van így. 1 millió főre levetítve ez 45-50 ezer magányos férfit jelent.
2021. ápr. 8. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!