Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 20-32 közötti férfiak! Szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20-32 közötti férfiak! Szerintetek a férfitöbblet szerepet játszik abban, hogy nem jut nektek nő?

Figyelt kérdés
A kérdés csak a megjelölt korosztályú férfiakhoz szól. Köszönöm

2020. szept. 22. 12:53
A kérdező szavazást indított:
Igen, teljes mértékben
Azért ez is nyom a latba, de nem csak emiatt
Nem, egyáltalán nem emiatt
Még sosem gondolkoztam el ezen, nem tudom
19 szavazat
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem. Az én esetemben saját magam vagyok a hibás mivel drogfüggő, alkoholista vagyok. Bár vágyok a kapcsolatra, de leszokni nem tudok. Így el kell fogadnom hogy jobb ha egyedül maradok..
2020. szept. 22. 12:55
 2/18 anonim ***** válasza:
91%
A kérdés szuggesztív, eleve nem kellene feltételezni azt, hogy nem jut a férfiaknak nő. Ha te egy rinyás balfsz vagy, az a te bajod. Nekem, köszönöm, rendben voltak eddig is a nőügyeim és ezután is. Ne kend rám, hogy magadat szopod le.
2020. szept. 22. 12:56
 3/18 anonim ***** válasza:
62%
Az anyagi helyzet és főként a lakhely befolyásolja ezt, mert a szüleivel lakó férfiak a hajléktalanokkal egyenrangúak a nők szemében.
2020. szept. 22. 12:56
 4/18 anonim ***** válasza:
59%
Nekem jut. Mondjuk nem vagyok sem elmebeteg, sem csóró.
2020. szept. 22. 13:05
 5/18 A kérdező kommentje:

"A kérdés szuggesztív"

Ilyesmiről nem lehet szó. Nézz körül az oldalon, minden 3-ból 2 kérdés arról szól, hogy 25 (vagy valahány) éves vagyok és még nem volt barátnőm. Nyilván azért mert nem jutott neki.

Ha ez nem így lenne, akkor ugyanannyi 25 éves lány is írna ki ilyen kérdéseket, hogy eddig miért nem jutott nekem pasi?

2020. szept. 22. 13:07
 6/18 anonim ***** válasza:
35%
Ez egy statisztikai tény, kár vele vitatkozni. Aki szerint pedig elhanyagolható a szerepe, annak javaslom megnézésre a Pillangóhatás című filmet.
2020. szept. 22. 13:08
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Persze, mert nyilván olyanok irogatnak ide, akiknek gondjuk van ezzel. Akinek nincs, az miről írjon ki kérdést? Ez az oldal nem a valóság, egy torz képet mutat, mert sokkal nagyobb arányban írnak ki kérdéseket a sikertelenek (nyilván).
2020. szept. 22. 13:11
 8/18 A kérdező kommentje:

"Persze, mert nyilván olyanok irogatnak ide, akiknek gondjuk van ezzel."

Ez igaz, de miért csak férfiaknak van ilyen jellegű gondjuk?

2020. szept. 22. 13:14
 9/18 anonim ***** válasza:
38%

#2: "A kérdés szuggesztív, eleve nem kellene feltételezni azt, hogy nem jut a férfiaknak nő."

Ez nem feltételezés, hanem tény. A feltételezés része onnan indul, hogy ha minden férfi mellé raknánk egy nőt, akkor közel 60 millió férfinak nem jutna nő a világon. Igaz, ezek többsége Kínában és Indiában él.

És a legtöbb helyen csak 80-90 éves nénik jutnának a 20-30 éves fiatal férfiak mellé.

#3: Ezért van barátnője a munkanélküli börtönviselt etnikai kisebbségnek is, a több saját ingatlannal és sokmilliós megtakarítással rendelkező, havi félmillió felett kereső Java fejlesztő meg 28 évesen szűz.

A férfitöbblet hatását csak azok érzik, akik a tápláléklánc legalján vannak a nők szemében.

A munkanélküliséget csak azok érzik, akik szakmailag, képzettségileg vannak a tápláléklánc legalján.

Az éhínséget csak azok, akik olyan helyen laknak, ahol nem terem vagy megfizethetetlen az élelmiszer.

A globális felmelegedést is elhanyagolhatónak tartják sokan, kérdezd meg róla azokat, ahol az utolsó oázis is kiszáradt a sivatagban.

Az autók okozta szmogot is elhanyagolhatónak tartja, aki az egész életét a Pilisi erdőben élte le.

2020. szept. 22. 13:21
 10/18 anonim ***** válasza:
35%

"Ez az oldal nem a valóság, egy torz képet mutat, mert sokkal nagyobb arányban írnak ki kérdéseket a sikertelenek (nyilván)."

Az élet meg a közösségi oldalak meg a másik oldalon torzítanak, mert ott meg csak a sikereseket látod és az ő történeteiket hallod.

Úgyhogy csak ellensúlyozza a sikerorientált társadalmat, ahol a negatív dolgokról tabu beszélni.

2020. szept. 22. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!