Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz lenne, ha a Rossmannban vagy a DM-ben ismerkednék lányokkal? Ma voltam a DM-ben, tele volt nővel. 28 vagyok, a Tinder nem jött be, hátha ez bejönne. Lányok, szerintetek jó ötlet?
11.-re.
Nekem volt ilyen! Mármint a szőrtelenítős.
Ezzel nyitottam, mikor megláttam a krémet a lány kezében: " Az jó termék, a tengerimalacomnál bevált." Majd 1,5 évig voltunk együtt.
Van sok nő, akit már az zavar, ha vki csak úgy megszólítja, minek zavarod stb., szóval arra készülj fel, hogy sok visszautasítás ér majd. Sztem esély azért van rá... de igyekezz nem túl görcsös lenni, ne azonnal ráereszteni mindent ilyen "Szia, csinos vagy, gyere már el velem" szinten... pl. ha kérdezel tőle vmit előtte, tanácsot kérsz, akkor már kevésbé görcsös a szitu. Nyilván, ha nálad sokkal szebb csajoknál próbálkozol, akkor garantált a pofáraesés.
Dolgozókat ne zaklass, nem pasizni mennek oda, nem is beszélgethetnek munkán kívül senkivel, viszont parasztok sem lehetnek a zaklatókkal, kínos helyzetbe hozod őket, ne tedd.
Ja, és még egy: nagyon gondold meg, mit mondasz, mert egy ilyen hely adja magát a nagyon kínos, kétértelmű kérdésekre... egyszer megkérdezte tőlem egy srác, mikor éppen bementem volna Rossmannba, hogy melyik testrészemet kívánom ápolni... nagyon bizarr volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!