Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézik a nők tolakodóan a másik nőt bámulva ? Folyt lennt...
Szeretnék ex után társra lelni. Ha tehetem kiöltözve megyek kinnt az utcán már .
Egyik férfi kedvesen mosolyog rám,másik fölrtöl .
Akad,aki segít és figyelmes.
Erre nem egy nő roppant kellemetlenül mustrál .Volt,hogy buszon kellemetlenül bámult . Volt aki rám mosolygott és bámult.
Írtó zavaró,mert heteroszexuális vagyok .
Önmagában meg azért zavaró,mert kissé olyan,mintha zavarban kéne lennem,mert merészelek utcán tetszeni férfiaknak ,de akár boltban is stb.
Nem értem ezt a viselkedést
Sosem méricskéltem nőket így .
Ha néztem nőre,akkor is öltözéke vagy valami tulajdonsága fogott meg és rápillantás után haladtunk tovább .
Inkább pasikkal flörtöltünk és srácokat,pasikat néztünk,nem nőket kukkoltuk.
Ez a bámulás így kellemetlen,nyomasztó.
Így is nagy lépés nekem,hogy újra merek pasizni,ex után .
Érzékenyen érint.
Mit tegyek?
Szerintem is az van amit az első hozzászóló írt 😊
Ahogy irtad is,nagy lépés Neked,hogy mersz pasizni. Tuti benned van még valami blokk és emiatt érzed,hogy bámulnak ☺
Én ha várok valahol,elbambulni szoktam és néha beleállnak emberek,nők férfiak. Én meg csak bambulok 😂 ők meg azt hiszik gondolom,hogy őket bámulom.Pedig nem.
Viszont ha kicsípem magam én is azt érzem amit Te és amiatt van,mert laza ruhákban szoktam járni szépen beilleszkedve és ha kiöltözök,nem komfortos nekem és beképzelem,hogy bámulnak 😊
Jó egy alkalom volt buszon amikor tényleg bámult egy csaj,de ő mint kiderült a lányokat szereti,bepróbálkozott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!