Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsenek itthon izgalmas lányok?
Ha nem tudnám, hogy milyen bölcs vagy akkor arra gondolnék, hogy csak egy frusztrált, puncihiányos ffi vagy aki ad hangot az irigységének.
De mivel tudom, hogy bölcs vagy ezért csak annyit mondok, hogy taníts még mester, isszuk szavaid!
Én is rühellem ezeket a telkoholistákat, undorítóak..., inkább a vibrátorával játsszon annyit, mint telójával.
Szorongatják, mint az infúziót bár attól jobban lennének, de telótól csak egyre hülébbek;)
Ma a telószorongató, tetkós, kölnitől bűzlő, bohócjelmezes, bagzó nő a legalja a női nemnek.
Izgalmas nő = nincs okostelefonja? :D
LOL, ez még férfi szemmel nézve is szánalmas
Az nem egyéniség, ha nincs telefonod. Nagyon is régóta menőznek már azzal, hogy nekik bizony se tévééjük, se telefonjuk, de azért persze mindezt a neten meg Fb-on nyomják, mint te :D
Elárulom, SEMMIT nem vesz el vagy tesz hozzá az ember személyiségéhez az okostelefon, szóval ezen kár rugózni.
Én úgy tartom, hogy van egyéniségem, de nem győzködök erről senkit, amit én tudok az nekem elég. Van párom is, aki nagyon is izgalmasnak tart, szóval köszönöm szépen, megvagyok.
Talán a többi ilyen "izgalmas lány" is azért van számodra elveszve, mert kapcsolatban vannak épp.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!