Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért nem"jelelnek"úgy mint a régi szép időkben?!?
Figyelt kérdés
Hajsimitas mosoly kacerkodas,miért lett ebben befelé fordulás??így nehezebb a srácoknak....2020. szept. 17. 19:27
11/15 anonim válasza:
Ezt most úgy kérdezed, mintha a nők párválasztási szokásainak megértéséhez bármiféle diploma kellene.:) A közhiedelmekkel ellentétben semmi bonyolult nincs benne.
12/15 A kérdező kommentje:
Magamat igenis sajnos bonyolult esetnek tartom a lányok menekülnek a bonyolult esetektol mint maekoran a mSodfoku egyenlettol...na jó max vmi fogorvosmuffal követem össze de az még legtöbb pénzt akar...
2020. szept. 18. 21:17
13/15 A kérdező kommentje:
Bocs kínai a billentyű
2020. szept. 18. 21:17
14/15 anonim válasza:
Régi szép idők, még Woodstockban, mikor megkínált egy kis LSD-vel, tudtad, hogy nyert ügyed van. Na és a jó kis 90-es évek rave-party-jai, ahol lehányta a cipőd, és érezted már akkor, hogy együtt indultok majd haza... ohh, igen *könycseppet morzsol el*
15/15 A kérdező kommentje:
Vicces értem,de inkabb90es évek végére gondoltam...
2020. szept. 20. 09:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!