Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az itt panaszkodó pasiknak a múmiafejű, plasztikázott, műszempillás instahercegnők számítanak szép nőnek?
Rengeteg olyan megszólalást látok az oldalon, amikben olyanok hangzanak el, hogy ha nincs minimum 10 milliós autója valakinek, akkor normális kinézetű nője nem lesz, szép nő be sem ül 10 millió alatti kocsiba, 500-600-800 (változó) nettó alatt nem lesz még átlagos nőre sem esélye Pesten, "jó csajhoz" méregdrága gyűrű kell a lánykéréshez, saját lakás nélkül/hitellel terhelt lakással semmi esélye nincs...stb.
A kérdésem, hogy az ilyen paliknak (szándékosan nem írok férfit) mégis kik a szép nők és kik az átlagosak?
Én a leírtakat 90%-ban múmiára filterezett, szétplasztikázott, 1 mm-es orrú, aranyeres ánusz-szájú nőkről tudom elképzelni. Akkor ezeknek a férfiaknak ők azok a bizonyos jó csajok? :D
Mellékesen megjegyzem, hogy az élet igencsak azt igazolja vissza, hogy egy eléggé szép nő vagyok, igényes is vagyok magamra, nőiesen, szexin öltözöm (nem, nem r.ibancosan azért), és mindig úgy gondoltam, hogy viszonylag magas elvárásaim voltak a társkeresés során, de az itt sokszor leírt anyagi dolgokat soha az életben nem vártam el. És sok más hasonló nőt/lányt ismerek, barátnőim körében, munkahelyen, vagy még az egyetemről.
Akkor mi rondák vagyunk, vagy mi vagyunk a "szürke lányok", mert nincs rajtunk mókusfarok szempilla, szilikonmell és paplanszáj, vagy pedig nem így van, és szimplán vakok ránk? De valami nincs rendben, az egyszer biztos.
Ők azért nyüszítenek mert MINDENKI tesz rájuk nem csak a hercegnők.
Ők a 120 kilós teheneknek sem kellenek.
Istenem, de örülnék ha innen egy 6-os csaj lenne a barátnőm. Ennyit kérek. Semmi plasztikázott, műszempillás instahercegnőt nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!