Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az itt panaszkodó pasiknak a múmiafejű, plasztikázott, műszempillás instahercegnők számítanak szép nőnek?
Rengeteg olyan megszólalást látok az oldalon, amikben olyanok hangzanak el, hogy ha nincs minimum 10 milliós autója valakinek, akkor normális kinézetű nője nem lesz, szép nő be sem ül 10 millió alatti kocsiba, 500-600-800 (változó) nettó alatt nem lesz még átlagos nőre sem esélye Pesten, "jó csajhoz" méregdrága gyűrű kell a lánykéréshez, saját lakás nélkül/hitellel terhelt lakással semmi esélye nincs...stb.
A kérdésem, hogy az ilyen paliknak (szándékosan nem írok férfit) mégis kik a szép nők és kik az átlagosak?
Én a leírtakat 90%-ban múmiára filterezett, szétplasztikázott, 1 mm-es orrú, aranyeres ánusz-szájú nőkről tudom elképzelni. Akkor ezeknek a férfiaknak ők azok a bizonyos jó csajok? :D
Mellékesen megjegyzem, hogy az élet igencsak azt igazolja vissza, hogy egy eléggé szép nő vagyok, igényes is vagyok magamra, nőiesen, szexin öltözöm (nem, nem r.ibancosan azért), és mindig úgy gondoltam, hogy viszonylag magas elvárásaim voltak a társkeresés során, de az itt sokszor leírt anyagi dolgokat soha az életben nem vártam el. És sok más hasonló nőt/lányt ismerek, barátnőim körében, munkahelyen, vagy még az egyetemről.
Akkor mi rondák vagyunk, vagy mi vagyunk a "szürke lányok", mert nincs rajtunk mókusfarok szempilla, szilikonmell és paplanszáj, vagy pedig nem így van, és szimplán vakok ránk? De valami nincs rendben, az egyszer biztos.
Mivva??
Nem nevezed férfinak őket,de amúgy érdekel nagyon,hogy hol vannak a menőcsávók,mi?
Siránkozol,mert nem szaladnak hozzátok a jó palik?Mit érdekelne különben,hogy azoknak a szilikonmell tetszik e,vagy nem?
Majd ha leszálltok a földre,akkor nem lesznek vakok rátok!
Addig meg csak nézelődjetek,és készítsetek listát,hogy minek kell megfelelni,aminek senki se akar megfelelni,nyilván nem véletlenül.
Ki siránkozott, te paranoid elmebeteg? :D Szerinted véletlenül írtam múlt időben a saját párkeresési elvárásaimról. Kapcsolatban élek, elég sok éve, méghozzá egy nekem minden téren nagyon tetsző férfival, de ez nem is téma.
A kérdésem pedig az, hogy mégis kik azok az "átlagos" nők, akik elvárják a minimum 10 millás saját kocsit és hitelmentes saját lakást, meg nettó 500-800 ezres fizut. Aki ezekkel jön, azt még szép, hogy nem nevezem férfinak.
Én vagyok elmebeteg,mert nem tudsz írni?Hát b+ neked is van azért arcod!:D
No mind1.
Ne keverd a gyak.on megjelenő f..ságokat a valósággal.
Itt mindenki mérnök,egyetemetvégzett professzor,nettó 600 forintos fizetéssel.Érdekes,hogy még nem vetted észre!
Ne keljen már belinkelnem azokat a kérdés alatt mejelenő kommentecskéket,melyek elég ,hogy úgymondjam földtől elrugaszkodott óhajok,kijelentések.Gondolom neked is menni fog.
Hogy kik írják?,Sztem mindenki,nők is,meg férfiak is.
Igen, te vagy, igen, van arcom, és nem, nem tehetsz ellene semmit. :D
Érthetően írtam, arról nem én tehetek, ha neked vannak gondjaid a szövegértéssel. Sehol nem jelent meg a szövegben az, amit te idehánytál.
"Akkor mi rondák vagyunk, vagy mi vagyunk a "szürke lányok", mert nincs rajtunk mókusfarok szempilla, szilikonmell és paplanszáj, vagy pedig nem így van, és szimplán vakok ránk? De valami nincs rendben, az egyszer biztos."
Szerintem ez jelenidő, te nagyon értelmes!
De ne zavarjon.
Válaszoltam ,vagy megértetted,vagy kitérdekel!
Engem biztos nem.
Akkor elmagyarázom még egyszer, szájbarágós retard nyelven, hogy értsd:
" mindig úgy gondoltam, hogy viszonylag magas elvárásaim voltak a társkeresés során" - itt a múlt idő.
Az általad idézett részből meg nem következik, amit írtál az első kommentedben. Akik "vakok ránk", azok pont nem a normális, jó pasik, hanem az oldalon rinyáló lúzerek, akik soha nem kellenének amúgy sem.
Úgy értettem, hogy vakok ránk, hogy nem veszik észre azokat az eseteket, amik nem a meggyőződéseiket igazolják - értsd: vakok azokra a nőkre, akik átlagosak/szépek, és nem várnak el 10 milliós kocsit, saját lakást, több 100 ezres jegygyűrűt, minimum félmillás fizetést, stb. Én ilyen elvárásokat csak a kérdésben leírt, plasztikmúmialuxusfeleség féle nőktől láttam, szóval jogos a kérdés, hogy azok, akik ezt a rinyát nyomják le nap mint nap, igazából őket tartják-e szép nőnek. Szóval vagy ez van, vagy a másik eset, hogy "vakok ránk", mert ha beismernék, hogy nem igaz minden nőre ez, amit leírnak, akkor el kellene gondolkodni, hogy talán bennük van a hiba.
Mindenki más értette eddig rajtad kívül.
Azért olvasol ilyen hozzászólásokat, mert ez megy a nőknél. Nem instán, hanem a való életben. Legalábbis 30 után. Az autó alap, a lakas alap, a havi 4-600 ezres fizetés alap. Nem extra csajoknak hanem az átlagos diplomás szingli 30-40 közötti nőnek. Hozzáteszem joggal !
Talán a 10 milliós autó ami hülyeség szerintem, mert 4-6-8 millióból bőven lehet jó használtautót venni, de a többi mind igaz. Ha csak azt veszed hogy egy albérlet pesten rezsivel min 200 ezer ha egyedül lakik és nem egy lukba. Plusz megélhetés , szórakozas, stb. ez min 350-400. Ez az alap. Hogy kitűnjön, és ha elért valamit a pályáján, diplomával akkor már min 4-500 ezret keres...szóval ez az elvárt , hogy látszódjon az a férfi egy valaki...
"Ismertebb" nők közül ő pl. Tetszik nekem: [link]
Szerinted ez az a típusú nő, amit leírtál? Ilyen és még nála sokkal átlagosabb nők tetszenek nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!