Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Képes rá az ember, hogy párkapcsolat nélkül hosszú távon ugyanolyan jól érezze magát a bőrében, mint egy kapcsolatban?
Nekem pl nem működik
Szerencsés akinek igen.
Én kb egy éve vagyok egyedül. Eszemben sincs mostanában kapcsolatba kezdeni senkivel. Én jelenleg boldogabb vagyok egyedül, mint a kapcsolatunk utolsó egy évében voltam. Ennek ellenére később, majd szeretnék párt újra.
Jelenleg teljesen kielégítő számomra, hogy csak a munkámmal, családommal, barátaimmal "kell" foglalkoznom. De ehhez valószínűleg kellett, hogy az utolsó egy év az előző kapcsolatomban olyan legyen, amilyen volt.
Én egyelőre nem érzem, de csam pár hónapja szakítottunk 7 év után az exemmel..
Nem, egyelőre nagyon nem vagyok boldog, hiába élem az életem, csinálok programokat, űzöm a hobbijaimat, nagyon is hiányzik, hogy valakivel megosszam az élményeimet.. Vagyis egyelőre még mindig vele szeretném, de hát ő nem. :(
Ő előtte elvoltam, de ha ő nem lett volna, de akkor még nem tudtam, milyen az, ha van egy társad.
Időközben nyilván szinte minden barátnak is lett párja, így velük sem lehet már annyit találkozni, mint anno a sulis élet alatt.
Szóval biztos megvan a szinglisegnek a maga szépsége is, de én még nem látom...
Ne röhögtess!
Ha nekem nem kielégítő az önkielégítés,de szexuális igényem támad, partner nélkül. Az minden csak nem boldog élmény.
Ha az ember végülis úgy döntött, hogy párkapcsolat nélkül akar élni ezután hosszútávon, az valószínűleg azért van, mert csalódott a kapcsolataiban, nem alakultak jól. Nem?
Ez esetben egyedül is jól érezheti magát, miért kellene épp egy félresült, rossz kapcsolat jelentse számára a boldogságot?
Úgy vagyok vele, hogy ha választani kéne, akkor inkább vagyok egyedül, mint egy erőltetett, áltatott, rossz kapcsolatban. Ha meg valaki ki tud alakítani egy jól működő, boldog kapcsolatot, akkor az miért kellene egyedüllét mellett döntenie? Vagy akinek nem sikerül jól a kapcsolata, az miért ilyen társfüggő, hogy mégis mindenáron ragaszkodik hozzá, hogy ne legyen egyedül?
Mert szerinted párkapcsolatban automatikusan boldog egy ember?
Szerintem egyedül sokkal sokkal jobb, mint egy rossz kapcsolatban, de hát kinek mire van igénye, ugye :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!