Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Képes rá az ember, hogy párkapcsolat nélkül hosszú távon ugyanolyan jól érezze magát a bőrében, mint egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Olyan emberekre gondolok, akik alapvetően mindig vágytak párkapcsolatra.

2020. szept. 16. 21:41
A kérdező szavazást indított:
Igen, velem ez történt
Igen
Talán
Nem
29 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
68%
Ha talál megfelelő pótlékot. Ez lehet munka, hobbi, állat, akár önkénteskedés, kinek mi.
2020. szept. 16. 21:45
 2/10 anonim ***** válasza:
84%
Ezt csak akkor tudhatja, ha kipróbálta mindkettőt.
2020. szept. 16. 21:54
 3/10 anonim ***** válasza:
75%

Nekem pl nem működik

Szerencsés akinek igen.

2020. szept. 16. 22:17
 4/10 anonim ***** válasza:
87%

Én kb egy éve vagyok egyedül. Eszemben sincs mostanában kapcsolatba kezdeni senkivel. Én jelenleg boldogabb vagyok egyedül, mint a kapcsolatunk utolsó egy évében voltam. Ennek ellenére később, majd szeretnék párt újra.

Jelenleg teljesen kielégítő számomra, hogy csak a munkámmal, családommal, barátaimmal "kell" foglalkoznom. De ehhez valószínűleg kellett, hogy az utolsó egy év az előző kapcsolatomban olyan legyen, amilyen volt.

2020. szept. 16. 22:31
 5/10 anonim ***** válasza:
77%

Én egyelőre nem érzem, de csam pár hónapja szakítottunk 7 év után az exemmel..

Nem, egyelőre nagyon nem vagyok boldog, hiába élem az életem, csinálok programokat, űzöm a hobbijaimat, nagyon is hiányzik, hogy valakivel megosszam az élményeimet.. Vagyis egyelőre még mindig vele szeretném, de hát ő nem. :(

Ő előtte elvoltam, de ha ő nem lett volna, de akkor még nem tudtam, milyen az, ha van egy társad.

Időközben nyilván szinte minden barátnak is lett párja, így velük sem lehet már annyit találkozni, mint anno a sulis élet alatt.

Szóval biztos megvan a szinglisegnek a maga szépsége is, de én még nem látom...

2020. szept. 16. 22:31
 6/10 anonim ***** válasza:
68%
Ha egyedül nem vagy stabil ember, aki jól elvan önmagával, akkor nem lesz egészséges kapcsolata, nagy igazság, amire rá kellett jönnöm.
2020. szept. 16. 23:36
 7/10 anonim ***** válasza:
63%

Ne röhögtess!

Ha nekem nem kielégítő az önkielégítés,de szexuális igényem támad, partner nélkül. Az minden csak nem boldog élmény.

2020. szept. 17. 05:12
 8/10 anonim ***** válasza:
66%

Ha az ember végülis úgy döntött, hogy párkapcsolat nélkül akar élni ezután hosszútávon, az valószínűleg azért van, mert csalódott a kapcsolataiban, nem alakultak jól. Nem?

Ez esetben egyedül is jól érezheti magát, miért kellene épp egy félresült, rossz kapcsolat jelentse számára a boldogságot?

Úgy vagyok vele, hogy ha választani kéne, akkor inkább vagyok egyedül, mint egy erőltetett, áltatott, rossz kapcsolatban. Ha meg valaki ki tud alakítani egy jól működő, boldog kapcsolatot, akkor az miért kellene egyedüllét mellett döntenie? Vagy akinek nem sikerül jól a kapcsolata, az miért ilyen társfüggő, hogy mégis mindenáron ragaszkodik hozzá, hogy ne legyen egyedül?

2020. szept. 17. 07:18
 9/10 Sunshinedoll ***** válasza:
25%

Mert szerinted párkapcsolatban automatikusan boldog egy ember?

Szerintem egyedül sokkal sokkal jobb, mint egy rossz kapcsolatban, de hát kinek mire van igénye, ugye :D

2020. szept. 17. 15:39
 10/10 anonim ***** válasza:
77%
attól függ mennyire hosszú ez a táv és van e valami értelmes életcélod,ami kitölti az idődet vagy csak huzogatod a farkad
2020. szept. 18. 19:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!