Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagy elvárásnak számít az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy elvárásnak számít az a mai világban hogy a lány /nő tudjon főzni?

Figyelt kérdés

31 éves férfi vagyok saját lakással biztos munkahellyel és idáig akármilyen nővel próbálkoztam egyszerűen nem tudott főzni

Nem azt mondom hogy tudjon csinálni egy Wellington bélszínt hanem ilyen nagyon alap dolgok hogy pl a vanília pudingot ne hidegen kikeverhető porból csinálja vagy hogy a krumpli levesnél a zöldségeket fozze meg ne legyenek nyersek

Nem azt mondom hogy ezek miatt nem jöttem össze velük csak zavart az hogy amikor haza értem a munkából az étel ép hogy nem ehetetlen volt

Pedig nem vagyok válogatós a munkám miatt de ez zavar

2020. szept. 15. 21:12
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
91%
Dehogy keres tobbet xd egy bena incel pasi, allandoan itt irogat, fel lehet mar ismerni. Meg noje sem volt 🙃
2020. szept. 18. 08:49
 52/57 anonim ***** válasza:
91%

Jó, hát olyantól nem kell értelmes beszélgetést elvárni, akinek attól nő a nő, hogy körbeugrálja, mert ő többet keres :D és ő ezt tekinti alapnak, és mindig így válogatott... Helyes, így véletlenül se fordulhat elő, hogy belebotlunk :D

A pénzszámolgatás közben pedig a szövegértelmezésre nyilván nem ér rá, azért ír baromságokat.

2020. szept. 18. 09:07
 53/57 anonim ***** válasza:
0%

Nem verem én magam semmire, csak egy kalap alá tettem a női válaszokat, amik 99%-ban ezek pepitában:

"Miért főzzön, a másik főz?".

Akkor fogjátok meg együtt a porszívót, nehogy a sok retardált "hátrányos helyzetbe érezze magát". Pontosan ugyanaz a nézőpont, mint a késelős cigányoknak. "Meg volt sértve, azért tette, nem tette..." Egyébként okosabbja meg bejárónőnek fizet, vagy rá se néz ilyen betegekre mint amilyen "nők" ide irogatnak.

Lehet te nem így gondolod, akkor ne vedd magadra. Ez egy anonym oldal, az ide irogató nők többsége így állt hozzá, olvass vissza...

2020. szept. 18. 10:26
 54/57 anonim ***** válasza:
45%

"Dehogy keres tobbet xd egy bena incel pasi, allandoan itt irogat, fel lehet mar ismerni. Meg noje sem volt 🙃"

Egyszerűbb tagadni az igazságot, akkor könyebb elfogadnod, hogy semmirekellő vagy, voltál és maradsz is... Legyen így ha neked könyebb :)

2020. szept. 18. 10:27
 55/57 anonim ***** válasza:
100%
Juj de oda mondtad most 😱
2020. szept. 18. 11:56
 56/57 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem te nem értetted meg, hogy miről beszél ez a válaszoló.

Én nő vagyok, korábban én írtam, hogy nem tudnék így strigulázva élni. A válaszok java része az volt, hogy ilyet csak akkor lehet elvárni, ha a másik is tud főzni.

Komolyan ti ilyen szinten mérlegre teszitek az életet? Ne vicceljetek már, ezt így nem lehet. Ez arra hasonlít amikor a pici gyerekek összevesznek azon, hogy kinek hány szem sült krumplit tett az anyja a tányérjára.

Nevetséges. Így normális boldog párkapcsolatot nem lehet kialakítani. Mindenkinek tenni kell a másikért, de ezt nem szokás számszerűsíteni. Az ilyenek éljenek egyedül és ne tegyék tönkre más emberek lelkivilágát.

2020. szept. 18. 22:27
 57/57 anonim ***** válasza:
45%
56os, jól látod, mert hiába 20-30-40évesek, agyilag 8-10 éves gyerek szintjén vannak. Szerintük ez lehet, ha nem tetszik a rendszerük másnak, majd továbbáll, van még a tinderen hapsi... Nem is akarnak tenni semmit egy kapcsolatért, csak elvárnak, azt ha ezt megmondod, te minden vagy csak nem ember. 10 éves agykapacitás szavazati joggal. Mi lesz ebből :/
2020. szept. 21. 09:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!