Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy elvárásnak számít az a mai világban hogy a lány /nő tudjon főzni?
31 éves férfi vagyok saját lakással biztos munkahellyel és idáig akármilyen nővel próbálkoztam egyszerűen nem tudott főzni
Nem azt mondom hogy tudjon csinálni egy Wellington bélszínt hanem ilyen nagyon alap dolgok hogy pl a vanília pudingot ne hidegen kikeverhető porból csinálja vagy hogy a krumpli levesnél a zöldségeket fozze meg ne legyenek nyersek
Nem azt mondom hogy ezek miatt nem jöttem össze velük csak zavart az hogy amikor haza értem a munkából az étel ép hogy nem ehetetlen volt
Pedig nem vagyok válogatós a munkám miatt de ez zavar
35: Hát te ritka nagy retardált vagy.
"Ha én adok valamit, házat, autót, jómódot, tervezhetőséged, jövőt, szeretet, akkor azt érdemlem h nem főznek rám, csak mert én nem tudok? Vagy amíg én leülök dolgozni extra melókba, addig a nő facebookozik? Azt tartja a markát h hova menne nyaralni? Akkor ti tudjátok adni azt amit a másik?"
1. A párommal közösen oldjuk meg a házat, lakást, jómódot. Nem tart el, mind a ketten ugyanúgy beleadunk a közös jövőbe.
2. Egy kapcsolatban a szeretet kölcsönös, tehát nem csak a párom adja, hanem én is.
3. Ahogy az előző írta: az, hogy ki hogyan veszi ki a részét a háztartásból, az nem annak a függvénye, hogy ki keres jobban, hanem hogy kinek van több ideje. Ha én érek haza előbb a munkából, akkor természetesen én nagyobb részt vállalok a házimunkából, ha neki van több ideje, akkor meg ő.
4. Egy normális kapcsolatban nem kell semmit "elvárni" a másiktól. Nekem teljesen magamtól jön, hogy ha hamarabb érek haza akkor bevásárolok és vacsorával várom haza a párom. Ahogy neki is alap, hogy mondjuk ha már nincs erőm főzés után elpakolni, elmosogatni, ő meg másnap otthon van, akkor megcsinálja. Ez nem elvárás a másik fele, hanem tök alap dolog, hogy kisegítjük egymást.
De nehogy már valakinek az legyen az alap, hogy a nőnek a konyhában a helye, és ha nincs háromfogásos ebéd minden nap, akkor mekkora szar. Hahó, mi is dolgozunk. Mi is pénzt keresünk. Nekünk sincs ám több időnk, mint a férfinek.
Szívesen főzök én, csak akkor a másiknak se legyen büdös kipucolni a WC-t vagy betenni egy mosást. De szerencsére a páromnak ez alap, pedig ő sem főz, de másban segít és nem elvárás szinten nyomja, hogy én még a napi 8 óra után minden egyes nap főzögessek.
Ha és még valami: a kérdező párja legalább próbálkozott. Tiszta nevetséges, hogy ahelyett, hogy értékelné az erőfeszítést és a munkát, és esetleg finoman megmondaná, hogy mit kellene másképp, csak rinyál, mert az asszony szarul főz. Hát tanítsd meg finoman főzni!
"hát látod, ha a nő keres többet, azt magára költi, és ugyanúgy a férfitól várja el a közös dolgok biztosítását szerinte"
Te mű a f.szról beszélsz?
Mind a ketten leírtuk, hogy nem magunkra költjük a pénzt és a közös dolgokat meg a pasitól várjuk. MINDENT közösen fizetünk. A lakhatást, a kocsit, a szórakozást.
"42: hahó, irónia. Nem a pasi vagyok, aki ezt írta, hanem a nő"
Te nem vagy "nő", csak nincs tököd. Érzed a különbséget? A nő nem ilyen.
Ti veritek magatok holmi ikeás bútorokra, meg h milyen "semmirekellő" a férjetek, stb... Most ez komoly?
Érdekes, itt mindenki azt írta, higy érzelmes párja van, akivel megosztják a házimunkát. Nem tudom, te hol olvastad a semmirekellőt. Az inkább te vagy, ha azt gondolod, higy csak azért, mert te többet keresel, akkor a jó már csak a cseléd lehet a háznál.
Nektek nem lehet megmondani h megfogod a poharat azt elmosod magad után?
De. De ezt te is meg tudod tenni, akkor is, ha te két nullával többet keresel.
Nem tudom mi nem érthető azon, hogy egy értelmes kapcsolatban mind a két fél dolgozik, így alapvető, hogy a hazminukat is felosztják. Attól, hogy te szarod a pénzt, gondolom a párod (ha lenne) is ugyanúgy dolgozna, ergo elvárható lenne, hogy ne neki kelljen utánad ganézni és minden nap 3 fogásos vacsit csinálni még 8 óra munka után.
Persze ha eltartott nőd van, aki nem dolgozik, akkor igen, csinálhatja egyedül, mert neki van rá ideje. De ez a kérdés nem ezekről a kapcsolatokról szól.
"gondolom a párod (ha lenne)"
Rosszul gondolod, úgy ahogy a többi dolgot is. Nem eltartott nőm van, beszáll mindenbe (kérés nélkül), szeretne ő is hozzátenni az életünkhöz. Ez így van rendjén, de...
Nem nézegeti h a másik mit hogy csinál, és nem ennek megfelelően cselekszik mint itt 1-2 betegfejű. A különbség annyi,hogy van itt egy biztonságot adó férfi. Nyilván neked fogalmad sincs mit jelentenek ezek, mert azzal telik a napod, hogy azt lesed a párod mikor mosta el a poharát, mert addig te nem fogod a sajátod. Ismerem ezt a logikát, csak nem működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!