Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy elvárásnak számít az a mai világban hogy a lány /nő tudjon főzni?
31 éves férfi vagyok saját lakással biztos munkahellyel és idáig akármilyen nővel próbálkoztam egyszerűen nem tudott főzni
Nem azt mondom hogy tudjon csinálni egy Wellington bélszínt hanem ilyen nagyon alap dolgok hogy pl a vanília pudingot ne hidegen kikeverhető porból csinálja vagy hogy a krumpli levesnél a zöldségeket fozze meg ne legyenek nyersek
Nem azt mondom hogy ezek miatt nem jöttem össze velük csak zavart az hogy amikor haza értem a munkából az étel ép hogy nem ehetetlen volt
Pedig nem vagyok válogatós a munkám miatt de ez zavar
Nagy elvárás mivel a többségük egy normális levest se tud összedobni.
Húsos ételekről nem is beszélve, a legtöbbnek a sütési időkről sincs fogalma se...
Elvárni el lehet, csak nem biztos, hogy teljesülnek az elvárásaid.
Te tudsz főzni? Vagy csak a nő álljon neki munka után a második műszaknak?
Várj, hadd találjam ki, te a lakásban évente kétszer beversz egy szöget, azaz a "férfimunká" csinálo
Nem nagy elvárás, ha te is tudsz főzni. Ha te ezt a lécet nem tudod megugrani, akkor milyen alapon várod el a másiktól?
Én speciel jól tudok, de nagyon utálok főzni. A férjem meg szívesen pepecsel a konyhában, úgyhogy amikor csak ráér, ő főz. És akkor most mi van? Senkinek nem esik le a gyűrű az ujjáról, és a család is jóllakik.
32N
"Feltesz valaki egy kérdést, hogy egy nő miért nem tud főzni, egyből előveszik a férfit... Jellemző ez a motiválatlan, lusta, tespedt nőkre."
Igen, mert a főzés nem egy olyan különleges dolog, amit kizárólag a nők végezhetnek. Egyébként mint írtam, tudok főzni, sőt, szoktam is. Még úgy is, hogy a párom nem szokott és nem tud. Viszont ő nem is várja el tőlem, csak örül neki, nekem meg a saját igényem, hogy ne gyorskaján meg fagyasztott szaron éljünk.
"Ha már lófsz fizetést visztek haza, rengeteg munkát nem tudtok elvégezni, de még ezt a lófsznyit se vagytok hajlandóak megcsinálni, amit eddig kellett volna."
Egy rakás nő többet keres, mint a párja. Többek között nekem sem "lófsz" a fizetésem. És mit is nem tudunk megcsinálni?7
Bírom, mikor a férfiak arra verik, hogy "de én megcsinálom a ház körüli teendőket"...mindezt egy 40 m2-es lakásban, ahol az "férfimunka" egy polc felfúrása meg egy ikeás szekrény összeszerelése 3 évente egyszer. De persze a nő főzzön naponta, mert az meg női dolog:D Hát anyád.
Még jó, hogy értelmes párom van, nem olyan barom, mint te. Mivel mind a ketten dolgozunk, megosztjuk a házimunkát. És igen, hajlandó vagyok főzni, sőt, szívesen teszem, de cserébe a párom nem kezd el vinnyogni, ha neki kell kiteregetni a ruhákat vagy kipucolni a budit. És cserébe én is segítek neki összeszerelni 3 évente azt egy egy ikeás bútort.
Én nő vagyok, mégsem értem miért kellett nekiugrani a kérdezőnek. Nem tök mindegy, hogy ő tud-e főzni? Ha olyan nő az álma, aki jókat főz, akkor keressen olyat.
Mióta kell teljesen ugyanazokat nyújtani, mint a másik?? Jóhogy nem már a tükörképével legyen együtt.
Lesülne a bőr a pofámról, ha ekkora gyökér lettem volna valaha, mint amiket itt felsorolnak, hogy egy csirkét nem tud megsütni. Művészet ilyen szarnak lenni. Egy ilyen után nem a férfinek kell nekiesni, hogy vajon ő tudja-e, hanem magunkba nézni, ha egy felszerelt konyhában alapanyagokkal éhen döglenénk.
A sajat lakasnak mi koze a csajod fozesi tudomanyahoz?
Amugy egyel a munkahelyeden, hetvegen meg fozzetek egyutt.
Érdekes mikor ugyanez felmerül például a diplomával, akkor meg megy a cirkusz.
Mindenki azt vár el, amit akar.
És az egyáltalán nem gáz, ha olyat vár el valaki, amihez ő hülye.
Ez a szituáció, hogy valaki ekkora szar, nemtől függetlenül nevetséges. Az ilyen életképtelen, nem lehet vele hosszú távon tervezni és gondolkodni. Mondjuk ilyennel még rövid távon se. Ki tudja, hogy az alsóneműjét ki tudja - e rendesen mosni.
"sak zavart az hogy amikor haza értem a munkából az étel ép hogy nem ehetetlen volt"
Én is haza érek munkából. Remélem finom étellel vársz.
"Ha már lófsz fizetést visztek haza,"
Neked biztos csak tanulatlan nők jutnak lófsz fizetéssel, hidd el, pasiban is sok ilyen vagy.
Mellesleg tök mindegy ki mennyit keres, ha ugyanúgy napi 8 órában dolgozik, nem elvárható, hogy házi csicska legyen, míg te sgged vakarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!